YouTube Vanced: Što je i zašto ga koristiti? | Jabuka.tv

YouTube Vanced: Što je i zašto ga koristiti?

Ako slušate glazbu na YouTube-u ili možda podcaste koristeći aplikaciju za vaš mobitel, sigurno vam smeta što zaslon mora biti konstantno uključen što masovno troši bateriju ili ako ste u pokretu svaki slučajni dodir pauzira što trenutno slušate ili vas prebaci na drugi dio videa nakon čega morate tražiti gdje ste stali u videozapisu duljem od sat vremena.

Osim toga, postoji i problem oglasa koji iskaču sve češće i češće što vas nervira više no što bi trebalo. Kako vas ništa ne bi sprječavalo u slušanju Joe Rogana ili hitova Magazina iz ranih 2000., YouTube Vanced je stvar za vas.

O čemu se radi?

YouTube Vanced je mod verzija svima poznatoga YouTubea. Dostupna je samo na Android uređajima i omogućava vam nastavak reproduciranja videa dok radite nešto drugo na vašem mobilnom uređaju pri čemu se video smanji na mali pravokutnik, nešto nalik Messengeru ili možete zaključati mobitel nakon čega reprodukcija neće prestati, a kontrolu nad reprodukcijom možete zadržati “komandnom pločom” koja je jednaka Google aplikaciji za reprodukciju glazbe.

Osim do sada nabrojanih značajki, tu je još i uključeni ad-blocker tako da više nikada ne morate skippati oglas nakon mučnih 5 sekundi.

Kako ste mogli pretpostaviti, Googleu ad-blockeri nisu baš najdraža stvar, a najvjerojatnije ni sam mod njihove službene aplikacije koja je definitivno inferiorna Vancedu što rezultira time da sama aplikacija nije dostupna na Google Playu, ili ako vam je draže Trgovini Play, ali možete ju skinuti na službenoj web stranici moda.

Osobno preporučujem da skinete željenu verziju sa službene web stranice kako bi se spriječio ikakav neželjen efekt na vaš uređaj.

Osim same aplikacije, potreban vam je i “microG” (također dostupan na službenoj web-stranici) kako biste omogućili logiranje i vaš Google račun. Na kraju je još bitno spomenuti da za korištenje ovoga nije potrebno rootati mobitel i da Vanced nije jedina aplikacija ovoga tipa, postoji cijeli niz ovakvih izmijenjenih aplikacija koje daju korisnicima ono što žele, ali o tome drugom prilikom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: