“World Top Model”: Ljubušanka Ana Gavran – “Sigurna sam u sebe, ovo je velika prilika!”

Dvadesetogodišnja Ana Gavran nedavno je na izboru ljepote “World top model Croatia” u Korčuli, među jakom konkurencijom brojnih hrvatskih modela, odnijela titulu najljepše pa se sada priprema za finale izbora “World top model” 2017. u Budimpešti, gdje će se boriti s pedesetak ljepotica iz cijeloga svijeta.

Je li Ljubušanka ili Makaranka, mnogi su se pitali i svojatali je za sebe nakon što su doznali za Aninu pobjedu…

“Rođena sam 20. lipnja 1997. u Ljubuškom. Osnovnu i srednju školu završila sam u Ljubuškom, a trenutačno živim u Makarskoj i vrlo često sam u Zagrebu. Imam dva brata, jedan stariji, jedan mlađi od mene”, govori Ana za Slobodnu Dalmaciju malo detaljnije o svom životu. Studentica je prve godine modnoga dizajna, što je već dugo zanima i u čemu zaista uživa.

“Želja mi je jednoga dana biti priznata dizajnerica u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu”, dalje otkriva  lijepa Ljubušanka s makarskom adresom, koja se posljednju godinu uz studiranje modnoga dizajna stigne baviti i modelingom.

Lijepa Ljubušanka obožava biti pred fotoobjektivom

“Profesionalno se bavim modelingom, koliko je to u Hrvatskoj moguće. Istinski uživam u tome, a posebno volim biti pred fotoobjektivom. Obožavam se fotografirati. Članica sam modne agencije ‘Midiken’ iz Zagreba”, navodi mlada Ana, koja je otkrila i što radi u slobodno vrijeme.

Slobodno vrijeme većinom provodim u krugu svoje obitelji koja mi je izuzetna podrška u svemu što radim. Naravno, i prijatelji ispunjavaju važan dio mojega slobodnoga vremena. Nekih posebnih hobija baš i nemam, osim crtanja. Volim crtati, a to ćete, sigurna sam, vidjeti u nekima od mojih dizajnerskih kreacija odjeće”, odgovara Ana, koja je posljednjih dana poprilično zauzeta modnim snimanjima u Zagrebu.

Dobru liniju, kako kaže, ne održava nekim posebnim prehrambenim režimima.

“Volim i jedem sve što mi odgovara. Valjda imam dobre genske predispozicije pa se za sada još ne moram brinuti oko svoje linije”, dodajući da nije tajna ni u teretani:

“Nisam opterećena teretanom, ali povremeno odem tamo radi održavanja kondicije”, kratko odgovara.

Ova mlada Ljubušanka otkrila je i ima li trenutno dečka.

“Zašto me svi to pitaju? Trenutačno nemam dečka. Kad dođe onaj pravi, znat ću. Nemam neki određeni tip muškarca, ali svakako mora biti iskren, pošten i dobar!”, iznenađuje odgovorom da je još uvijek “singl” lijepa misica, što je brojnim potencijalnim udvaračima sigurno pružilo nadu.

Ana Gavran trenutno je bez dečka, a od budućega traži da bude dobar, pošten i iskren

U budućnosti bi voljela biti dobar i priznati model, ali vidi se i kao priznata modna dizajnerica, za što se školuje i u što ulaže svoj trud.

“Ne znam što nam nosi sutra, ali sigurna sam u sebe i svoj rad“, samouvjereno nam odgovara Ana.

Jesi li očekivala pobjedu na “World top model Croatia”?

“Sve djevojke na izbor dođu sa željom da naprave veliki rezultat i pobijede na izboru, pa tako i ja. Nisam se nadala baš pobjedi jer je na izboru stvarno bila velika i jaka konkurencija. Sve djevojke iz većine hrvatskih modnih agencija bile su i više nego dobre. Ali, eto, žiri je odabrao mene i izuzetno sam sretna zbog toga. Potrudit ću se da i na svjetskom izboru budem zapažena i da napravim dobar rezultat. Pa da i pobijedim ako je ikako moguće”, govori Ljubušanka, koja se sprema za nastup na svjetskom natjecanju u Budimpešti koje će se održati 21. prosinca, dodajući da se ne zamara konkurencijom..

Udruženje manekena Hrvatske kao nositelj licencije i moja matična agencija ‘Midiken’ sigurno će se potruditi da na izbor odem spremna u svakom pogledu i da dostojno predstavim našu zemlju na svjetskom natjecanju”, bez treme i nervoze govori Ana kojoj je izbor ljepote u Korčuli bio prvo natjecanje na kojem su se borile djevojke s iskustvom u modelingu i prvi na kojem nije samo ljepota bila dovoljna za uspjeh, navodi Slobodna Dalmacija.

Ako pobijedi u Budimpešti, osvojit će vrijedan i prestižan ugovor s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija iz Milana – “Major model management”.

“Naravno, na svjetskom izboru imat ćemo mogućnost predstaviti se i drugim modnim skautima, agentima i općenito svoj modnoj ‘sviti’ koja će biti prisutna…. Tko zna što se sve može poklopiti. Sigurna sam u sebe i vjerujem da je to moja velika prilika za ulazak u ozbiljan inozemni modni svijet”, uzbuđeno je za kraj rekla lijepa Ana iz Ljubuškoga.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.