Wizz Air otvara bazu u Sarajevu i uvodi devet novih linija – Jabuka.tv

Wizz Air otvara bazu u Sarajevu i uvodi devet novih linija

Aviokompanija Wizz Air u srijedu je najavila otvaranje svoje 41. baze u Sarajevu.

Najavljeno je i baziranje jednog zrakoplova Airbus A320 u Međunarodnoj zračnoj luci Sarajevo u svibnju 2021. godine.

Osim uspostavljanja nove baze, Wizz Air je od svibnja 2021. najavio i pokretanje devet novih ruta iz Sarajeva ka gradovima u sedam zemalja.

Airbus A320 obavljat će letove na devet novih linija i to – Brussels Charleroi, Copenhagen, Dortmund, Eindhoven, Gothenburg, London Luton, Memmingen, Basel-Mulhouse-Freiburg (Euroairport) i Pariz Beauvais s ukupno više od 250.000 mjesta u prodaji na letovima iz Sarajeva u 2021. godini, prenosi entiteska agencija.

Govoreći na konferenciji za medije, Andras Rado, viši menadžer korporativnih komunikacija Wizz Aira, je izjavio da mu je, nakon osam godina uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, drago što može najaviti drugu bh. bazu u Sarajevu, jer vidi potencijal i potražnju za jeftinim putovanjima u zemlji.

Direktor Sektora prometa i usluga u zračnom prometu Međunarodne zračne luke Sarajevo Nermin Zijadić je rekao da su veoma zadovoljni što je baš kompanija Wizz Air odlučila uspostaviti bazu u ovoj zračnoj luci, te da vjeruje da je to vijest koja će obradovati i brojne bh. građane, kako zbog povoljnih cijena karata, tako i zbog destinacija koje planira uvesti.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Znaci da se mjere ukidaju u 5 mjesecu. Oni koji trebaju znat znaju pola godine prije nas. Ja sam neki dan odletio sa SJJ. Uzas. Nije sto je u sarajevu vec fol renoviraju zgradu, kaos i zbunjola. Od tri dnevna leta dva za istanbul i jedan za beograd

    • Ljudi se NADAJU da ce tada moci letjeti, i uvode samim time linije, svi imaju planovi, ta i citava Hrvatska planira vec turizam za Uskrs, najkasnije od praznika rada. Inace mozes u svakom momentu kupiti, tj mogao si u svakom momentu kupiti kartu, jedino je pitanje je li se moglo letjeti kada je trebalo, ili ne.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.