Will Smith po uzoru na Branka Đurića: Ih kad sam ja po emisijama šamar’o

Usred incidenta sa Smithom koji je sinoć na dodjeli Oscara ošamario komičara Chrisa Rocka zbog neumjesne šale upućene njegovoj supruzi, javio se i Branko Đurić Đuro prisjetivši se svog “Will Smith” trenutka  u jednoj emisiji.

Đuro je u emisiji na slovenskoj televiziji “Tistega lepega popoldneva” odgovorio voditelju Ladi Bizovičaru, koji ga je pokušao provocirati implicirajući da glumac ima nešto protiv Slovenaca. Odgovor je stigao, ni manje ni više, nego šakom, prenosi Klix.ba.

Uz isječak iz emisije, Đuro je čestitao Smithu.

Ih, kad sam ja šamar’o po emisijama. Drugo vrijeme bilo. Bravo Smithe, ovaj tvoj je stvarno zaslužio, napisao je legendarni glumac.

Ispod je dodao i pitanje upućeno spomenutom voditelju.

Šta ti misliš?, pitao ga je Đuro označivši Ladu.

Đuro je za kratko vrijeme skupio preko tisuću lajkova, a nizale su se i reakcije njegovih obožavatelja.

“Udri Đuro legendo. Batina je iz raja izašla. Dok se tako odgajalo svijet je bio mnogo normalniji”, napisao je jedan od njih.

“Sjećam se ovog, što je tražio – to je i dobio“, još jedan je od komentara.

Na videu, vidi se kako je Đuro isprva odabrao da ne odgovara na provokacije voditelja, no kada mu se Lada unio u lice, on je ustao i udario mu šamar, a voditelj se srušio na pod.

Voditelj se počeo derati “Tužit ću te”, a Đuro je od publike dobio gromoglasan aplauz. Scena je i danas jednako zabavna za publiku, a da se iste prisjetimo nakon sinoćnjeg incidenta došlo je kao šlag na tortu.

Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.