WHO: Ne smijemo se opustiti u borbi s koronavirusom

Čelnik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) pozvao je države da nastave napore za suzbijanje globalne pandemije Covid-19 kojim je zaraženo više od 7 milijuna ljudi, a vrhunac još nije dosegnut u Srednjoj Americi.

Više od šest mjeseci od početka pandemije još nije vrijeme za bilo koju zemlju da se opusti, rekao je generalni direktor WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus na online konferenciji za novinare.

Direktor WHO-a za izvanredne situacije dr. Mike Ryan rekao je da u Srednjoj Americi broj zaraženih i dalje raste.

Mislim da je ovo vrijeme za veliku zabrinutost, rekao je i pozvao vlade u toj regiji da snažno djeluju, uz međunarodnu pomoć.

Epidemiologinja WHO-a Maria van Kerkhove rekla je novinarima da je sveobuhvatan pristup nužan u Južnoj Americi.

Sada je potrebno fokusirati se na prevenciju drugog vala koronavirusa. Ovo je daleko od gotovog, rekla je Van Kerkhove.

Covid-19 najviše je pogodio Sjedinjene Američke Države s najviše zaraženih – 1.950.023 i najviše žrtava – 110.689 umrlih, javila je Hina.

Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • teške laži i manipulacije sa jadnim ljudima. virus koji traje već pola godine i više. staviti masku radi virusa je OK ali zašto se moramo potpisivati i ostavljati svoje podatke i brojeve telefona na ulazu recimo u kafić ili restoran? malo sutra. stoka i ološ u redovima organizacije.

  • WHO nas priprema za NWO nazalost nisam vjerovo u to,ali sad vjerujem nek nam je bog ja pomoci od ovih olosa i sotonista.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.