WHFest: Selektori odabrali bendove, filmove i priče

Selektori West Herzegowina Festa odabrali su radove koji su ušli u natkecateljski dio ovogodišnjeg, 13. po redu, festivala.

Od preko 200 radova, odabrano je 36 priča, 21 film i devet bendova, koji će se od 30. srpnja do 1. kolovoza u Širokom Brijegu natjecati za naklonost žirija.

Ove godine će najbolji bend biti nagrađen snimanjem pjesme i spota, a najbolji gitarist dobit će gitaru koju poklanja Jack Daniels. Najbolji film bit će nagrađen novčanom nagradom koju je osigurala UniCredit Banka, a autore najboljih priča novčano će nagraditi portal Bljesak.info.

Objavljujemo imena bendova, koji će se natjecati u službenoj konkurenciji:
FLORIDUS (Mostar / BiH),
DIDAK LAZZARIN (Dubrovnik / Hrvatska),
BAD MUSHROOMS (Zagreb / Hrvatska),
KEZZ (Kikinda / Srbija),
JESTER’S PLAY (Mostar / BiH),
KOPITO BEND (Samobor / Hrvatska),
BIG STRIP GORILLA (Zagreb / Hrvatska),
BARBARI (Ičići / Hrvatska) i
THE SPLITTERS (Split / Hrvatska).

West Herzegowina Fest održava se i ove godine na lokaciji Borak uz rijeku Lišticu, a kao glazbeni gosti festivala najavljeni su Silente i Edo Maajka koji će nastupiti prve večeri, Hladno pivo, koje će nastupiti u petak dok će festival koncertima zatvoriti Pavel i Vatra.

Uz glazbene goste, i ove godine se očekuju gosti filmskog, glazbenog i književnog svijeta, koji će, uz sudjelovanje u ocjenjivanju natjecatelja, kao i svake godine dati svoj doprinos festivalu.

Portal Jabuka.tv dugogodišnji je medijski pokrovitelj West Herzegowina Festa.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.