WhatsApp uvodi zanimljiv novitet

Primanje novosti od ljudi, organizacija, umjetnika, poznatih osoba i drugih unutar WhatsAppa sada će biti još dostupnije uz zadržavanje privatnosti.

Primarna značajka kanala je komunikacija jedan prema više putem slanja poruka, a dodaju se i novi načini interakcije kao što su reakcije emotikonima, prenosi Bug.hr.

WhatsApp kanali nalazit će se u zasebnoj kartici aplikacije, a osiguravat će korisniku privatnost na način da ostali korisnici neće imati uvid u kanale koje korisnik prati.

Također, osobni podaci računa korisnika neće biti vidljivi. U narednim mjesecima svakome će biti omogućeno da stvori vlastiti kanal. Administratori kanala bit će odgovorni za sadržaj na njemu.

Photo: WhatsApp

Najavljeno je bolje filtriranje kanala ovisno o tome u kojoj se zemlji korisnik nalazi, a isto tako moći će se vidjeti ukupan broj reakcija ispod poruka. Najaktivniji kanali bit će lako dostupni za praćenje, tj. oni koji budu imali najviše pratitelja i budu najpopularniji, piše Bug.hr.

Kako je objavljeno na službenom blogu, nova značajka trebala bi biti dostupna tijekom sljedećih tjedana u više od 150 zemalja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.