WhatsApp testira opciju samouništavajućeg multimedijskog sadržaja

WhatsApp testira novu opciju koja će omogućiti samouništavanje multimedijskog sadržaja po uzoru na postojeću opciju samouništavajućih poruka.

WhatsApp aplikacija bi uskoro mogla dobiti još jednu sigurnosnu značajku. Nakon što su već omogućili slanje poruka koje se automatski brišu nakon određenog vremena, sada se testira i mogućnost samouništavanja poslanih fotografija, video isječaka te drugih multimedijskih datoteka, piše Bug.hr.

Samouništavanje fotografija, video materijala i GIF-ova odvijat će se nešto drugačije u odnosu na samouništavajuće poruke. Umjesto da multimedijski sadržaj nestaje nakon nekog vremena kao poruke u ovom slučaju takav sadržaj će nestati odmah kada osoba koja ih je primila izađe iz chata.

Sučelje za samouništavajuće multimedijske materijale bit će drugačije od standardnog pa će ga biti lako prepoznati. Valjda napomenuti da je riječ o značajki koja je u fazi testiranja te nije sigurno hoće li se ikad naći u konačnoj službenoj inačici aplikacije niti u kojem obliku.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.