Wagner: ‘Scolari loše odabrao, igra Brazila je staromodna’

Mnogi koji prate Premijer ligu BiH slažu se kako je Wagner Santos Lago najbolji nogometaš u BiH, pravi brazilski čarobnjak, s 18 pogodaka i prvi topnik prošloga prvenstva.

Uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu, Wagner je prognozirao kako će zemlja iz koje potječe osvojiti šesti naslov svjetskoga prvaka. Zato je njegovo razočaranje nakon katastrofalnog 1:7 stradanja u polufinalu protiv Njemačke još veće:

Blamaža, jad, tuga i očaj… Ne mogu doći sebi nakon svega, ne mogu ni moji zemljaci. Tko je kriv? U velikoj mjeri izbornik Scolari, koji nije dobro odabrao ni pripremio reprezentaciju, a nogomet koji su Brazilci prezentirali bio je staromodan. Nije Brazil odigrao slabo samo protiv Njemačke, i prethodne igre bile su jako slabe. Ostala je borba za treće mjesto protiv Nizozemske, ali ako Brazil i pobijedi, Brazilci se neće mnogo radovati. Jer, oni su očekivali naslov i samo naslov. Bili su sigurni da će ga osvojiti. Sve sliči finalu 1950. kada je Brazil, također, pred svojim navijačima izgubio 1:2 protiv Urugvaja” – kaže Wagner.

(Večernji list)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.