Vukovar: Osvanuli grafiti koji vrijeđaju hrvatsku policiju i veličaju Srbiju

Na gradskom stadionu u Vukovaru osvanuli su grafiti koji vrijeđaju hrvatsku policiju i veličaju Srbiju. Uprava nogometnog kluba slučaj je prijavila policiji koja je za HRT potvrdila da su izvidi u tijeku.

Roditelji djece koja ondje treniraju ogorčeni su, a iz kluba smatraju da se grafiti nisu slučajno sada pojavili. Naime, uskoro se ondje održava memorijalni turnir vukovarskih branitelja. Cijeli slučaj osudio je i Savjet za branitelje grada Vukovara.

Nije ugodno gledati takve parole pošto svi mi roditelji djecu dovodimo svaki dan i sigurno nije ugodno gledati poruke mržnje, rekao je Tomislav Pole, roditelj člana HNK Vukovar 1991.

Tajming je vrlo dobro odrađen u smislu poruke ovih grafita, naše mišljenje je zbog memorijalnog turnira vukovarskih branitelja, rekao je Tomislav Kovač, dopredsjednik HNK Vukovar 1991.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • ETO, PA TU NJI PUSTI U SVOJU DRZAVU, DAJTE IM PUTOVNICE, PRAVO GLASA, BORACKE PENZIJE JOS OD CETERES PETE, SOCIJALNU POMOC, ULIZUJETE SE VI NJIMA, STO NECE PISAT?? ZAR NIKO IZ TE VLADE NEMA MUDA I HRABROSTI RECI: TUKA JE HRVACKA! DOKLE TAKO??

    • Gdje su nadzorne kamere. Danas je bar to dostupno po pristupačnim cijenama. Zašto ih ne postave na mjesta gdje se ovakvi incidenti ponavljaju. Možda to nekome nije u interesu da se otkriju počinitelji.

  • lustracija,Lustracija Lustracija narode na ulicu bez čišćenja neće biti mira.Sve stranke su pune komunista.Osvjesti se narode!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.