Vukadin razgovarao s predstavnicima Udruge obitelji poginulih o stambenom zbrinjavanju

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije (HBŽ) Ivan Vukadin održao je u Livnu radni sastanak s predstavnicima Udruge obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja HBŽ-a na kojem se razgovaralo o problemima s kojima se susreće ta udruga.

Kao najvažniji problem istaknuto je rješavanje stambenog zbrinjavanja preostalih obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja.

Predstavnici udruge izložili su Vukadinu sve što je dosad učinjeno na planu stambenog zbrinjavanja obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja te što treba uraditi kako bi se ova kategorija stradalnika u Domovinskom ratu u cijelosti stambeno zbrinula.

Vukadin je istaknuo kako je u budućnosti potrebno aktivno razgovarati te proširiti razgovore i sastanke na kojima će sudjelovati i predstavnici resornog ministarstva financija i Uprave za pitanje branitelja HBŽ-a kako bi se napokon riješilo stambeno pitanje obitelji poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja, priopćeno je u ponedjeljak iz Vlade HBŽ-a.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.