Vrijedna donacija Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB-a Mostar

Izaslanstvo Gradskog odbora Mostara Zajednice žena HDZ BiH “Kraljica Katarina Kosača” uručilo je danas vrijednu donaciju Odjelu za anesteziologiju i intenzivno liječenje SKB-a Mostar u vrijednosti od 20.000 KM. Novčana sredstva namjenjena su za kupnju aparata za brzu analizu krvi i plinova u krvi kod najugroženijih bolesnika, a presudan je kod donošenja odluke o načinu liječenja.

Donaciju su uručile predsjednica GO Mostar Zajednice žena HDZ BiH Mostar Dalfina Bošnjak s članicama GO Mostar. Novac je prikupljen na nedavno održanoj donatorskoj večeri održanoj u salonu Venera, koju je organizirao Gradski odbor Mostar Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ na kojoj se okupilo više od 830 žena.

Ovo je samo mali doprinos našoj bolnici. I u ovim teškim vremenima pokazujemo kako žene HDZ BiH imaju sluha i razumijevanja za one kojima je to najpotrebnije. Nadamo se kako ćemo i u budućnosti organizirati slične akcije – rekla je Dalfina Bošnjak.

U ime Odjela, nazočne su pozdravili i zahvalili na donaciji pročelnik, prim.mr.sc. Zoran Karlović, voditelj Odjela za anesteziju, reanimaciju i intezivno liječenje i voditeljica Odsjeka za intezivno liječenje dr. Ružica Biloš.

”S obzirom na to da se na našem odjelu, u jedinici intenzivnog liječenja, liječe bolesnici koji su životno ugroženi i čiji život, između ostaloga, ovisi i o brzom djelovanju na nastale promjene u organizmu bolesnika, nabavom ovoga aparata pridonijet ćemo učinkovitijem i uspješnijem liječenju naših bolesnika. Želim vam zahvaliti i u ime tih bolesnika. A u ime djelatnika Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar, jedno veliko i iskreno hvala Zajednici žena HDZ-a BiH Mostar i svim dragim ženama koje su dale svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji“, istaknuo je prim.mr.sc Zoran Karlović, priopćeno je iz GO Mostar Zajednice žena HDZ BiH KKK.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Svaka cast .Veliko vam hvala. To je nesto najljudskije . Danas ce trebati mozda meni taj aparat a sutra tebi. Zenama Kosače iskreno hvala i hvala….

  • Svaka čast , ovo je za svaku pohvalu
    Barem u ovim vremenima koja su praćena nažalost katastrofalnim vijestima o teroristima i ubijanju ljudi kao stoke kao životinje, ima super i prelijepih vijesti
    bravo!!!

  • Ovaj vikend sam radosna jer sam procitala prelijepe vijesti. Nije sve crna kronika. Hvala Bogu. Uvijek ima dobrih ljudi. Od srca svima hvala.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.