Vratio se Milijunaš, ali ovaj put bez jokera koji je mnogima donio ogromnu lovu

Sinoć je počela nova sezona kviza Tko želi biti milijunaš. Troje prvih natjecatelja, Goran Banjanin, Sandro Šegedin i Mirella Žanetić nisu se baš proslavili te su kući otišli sa p tisuću, odnosno 32.000 kuna. Banjanina je love došao Jim Carey, a Mirellu Žanetić koštao je Černobil, odnosno pravo značenje tog imena. Mnogima se sinoć probudila nostalgija, ali i sjeta, jer je ovo prva sezona showa bez najpoznatijeg jokera zovi u povijesti – Mirka Miočića.

Miočić je postao poznat još dok smo mu samo čuli glas preko telefonske slušalice. Natjecatelji sa zadarskog područja stalno su ga koristili kao joker zovi i Mirko je uvijek znao sve točne odgovore. Vremenom, sve ga je više natjecatelja zvalo za jokera zovi i bilo je potpuno očito da ne poznaje ljude kojima pomaže.

Nakon što je njegov lik postao najveća misterija u Hrvatskoj, svi su počeli navijati da se Miočić konačno nađe u vrućem stolcu nasuprot Tarika Filipovića.

Nekoliko puta Miočić je dolazio u studio HRT-a, ali nije uspio proći najbrži prst. Kada je napokon došao, pljesku u studiju nije bilo kraja. Miočić je, pak, kući otišao s tek 32.000 kuna. Wikipedia kaže da je drugim natjecateljima svojim angažmanom osigurao 470 tisuća eura, a kao joker zovi zaradio tek 100 tisuća kuna, piše Index.hr.

Od 2013. godine do ožujka 2016. godine bio je lovac kviza Potjera. Napustio je kviz radi zdravstvenih problema, a planirao se vratiti na jesen 2017. godine. To nikad nije dočekao i umro je 15. srpnja 2017. godine. Bez njega Milijunaš definitivno neće biti isti.

(www.jabuka.tv) 


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.