Vrag nosi Pradu dobiva nastavak!

Film Vrag nosi Prada i danas je, nakon deset godina, često dio naših filmskih maratona, a Andrea, Emily i Miranda će dugo ostati neki od naših omiljenih filmskih likova.

Smijali smo se, radovali i uživali u svim pustolovinama mlade Andree Sachs koja se s ogromnom količinom entuzijazma nosila sa svim prednostima i manama ubrzanog tempa modne industrije.

Emily je sa svojom strašću prema modnoj industriji, tjednima mode i sjajnim humorom jedna od zabavnijih heroina filma, a upravo je i ona glavni lik nove knjige Lauren Weisberger.

Naime, poznata spisateljica kroz knjigu When Life Gives You Lululemons opisuje poslovne avanture Emily Charlton, koja sada radi kao asistent celebrityima, javlja Modamo.info.

Knjiga će biti dostupna za kupovinu od 5.6. na Amazonu. A ako se pitate što znači riječ lululemons, ona je kombinacija riječi lemonade i poznatog svjetskog branda sportske odjeće Lululemon.

Naime, brand je poznat po filozofiji koja slavi ženske obline, a Lauren se odlučila umjesto riječi lemonde poslužiti riječi lululemons.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.