Vraćali se s maturalne zabave, 18-godišnjakinja poginula

“Vidjela sam tridesetak osoba oko auta koji je bio na boku. Vrištali su i pokušavali pomoći mladoj djevojci, mislim da je još bila živa. Jedan je mladić ležao nepomično uz ogradu pored odvodnog kanala“, riječi su kojima je Zorka F. opisala prizore stravične nesreće u kojoj je poginula jedna djevojka.

U nedjelju ujutro u 5 sati i 20 minuta u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Eminovci kod Požege poginula je 18-godišnja djevojka. U nesreći je ozlijeđeno troje ljudi, dvoje teško i jedna osoba lakše, javlja Danas.hr

Neslužbene informacije govore da je Golf oduzeo prednost prolaska Opel Corsi, sudarili su se i pritom je Opel sletio u odvodni kanal, udario u kolni ulaz, te se nekoliko puta prevrnuo. Djevojka koja je poginula sjedila je na zadnjem sjedištu u Opelu. Tri ozlijeđene osobe također su bile u Opelu.

„Bila je još živa“

24sata neslužbeno doznaje da se društvo koje se vozilo u Opelu vraćalo s maturalne zabave u Jakšiću.

„Spavala sam i probudio me jak tresak. Pomislila sam da mi se pred kućom izvrnula prikolica. Obukla sam se i izletjela van, kao i moji susjedi. Vidjela sam tridesetak osoba oko automobila koji je bio na boku. Vrištali su i pokušavali pomoći mladoj djevojci, mislim da je još bila živa. Jedan je mladić ležao nepomično uz ogradu pored odvodnog kanala. Kada je stigla Hitna pomoć pokušali su reanimirati djevojku, ali je ubrzo preminula”, ispričala je Zorka Fiket.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.