Vozači OPREZ! ZIMA dolazi! PETLAS best buy guma ove zime – Jabuka.tv

Vozači OPREZ! ZIMA dolazi! PETLAS best buy guma ove zime

S pojavom hladnijih dana vrijeme je za zimske gume.

Jeste li znali da su zimske gume od drugog materijala, puno mekše i puno bolje se ponašaju na kiši, ledu i snijegu? U dvije trećine slučajeva, uzroci prometnih nesreća koje se dogode zimi, izravno ili neizravno, uključujući i padaline na prometnicama, su loše gume. Izbjegnite neugodne scenarije i montirajte gume na vrijeme!

Turski proizvođač Petlas guma na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete zato ove zime ne dvojite kada su gume u pitanju.

Proklizavanje i gubitak kontrole nad automobilom u zimskim uvjetima vožnje moguće je izbjeći samo ako se na automobilu nalaze zimske gume. To sam spoznao na teži način, ne bih si nikada više dopustio vožnju s lošim gumama. Na vozilo sam već montirao obvezne zimske gume, preporukom sam se odlučio za Petlas marku guma. kazao je Izet, kupac u Guma M Sarajevo.

Petlas je najveći proizvođač guma u Turskoj, broj 1 u proizvodnji guma, s najvećim rasponom dimenzija u ponudi. Od zrakoplova do kamiona! Petlas također posjeduje dozvolu i certifikate za proizvodnju specijalno zahtjevnih guma za vojne programe.

Kupovina seta Petlas guma donosi vam loptu GRATIS! Upravo zato je kupovina guma u GUMA M centrima ove zime pun pogodak i donosi puno zabave za vaše najdraže i veći stepen sigurnosti. Više informacija saznajte na LINKU.

Uz Petlas u GUMA M centrima možete kupiti i brendove kao što su Michelin, Matador, Uniroyal i mnoge druge uz popust do 25 %.

S prvim niskim temperaturama počela je sezonska zamjena zimskih guma. Od 1.11. kreće ludilo. Prije početka radnog vremena parking već bude pun, a kupci nestrpljivo čekaju svoj red. Posla bude preko glave. Kiša i niže temperature su već počele, zato je već danas idealan trenutak da montirate zimske gume na Vaše vozilo bez gužvi, bez čekanja u GUMA M centrima, izjavio je Admir Delić, voditelj servisa GUMA M Tuzla.

Montirajte gume već danas u GUMA M!

GUMA M Centri:

  • SARAJEVO Nedžarići Džemala Bijedića 178, tel: 033 778 950
  • SARAJEVO Velešići Muhameda Ef. Pandže, tel: 033 242 195
  • BANJA LUKA Bilećka b.b., tel: 051 386 002
  • MOSTAR Bišće polje b.b., tel: 036 352 913
  • MOSTAR Kneza Domagoja 11, tel: 036 446 486
  • TUZLA Šićki brod b.b., tel: 035 321 100

*Sponzorirani članak