Vozača iz Zagreba naljutile kazne pa splitskim redarima ostavio jasnu poruku

Jedan je vozač automobila sa zagrebačkim tablicama ostavio poruku splitskim redarima koji su mu ostavili nekoliko kazni ispod brisača zbog neplaćenog parkinga.

Prestani me reketirat s kaznama samo zato jer imam ZG tablice. Ovdje ljudi parkiraju godinama. Auto nikome ne smeta! Punite proračun na pošten način, a ne na štetu građana!, napisao je na papiru.

Na fotografiji objavljenoj na Facebook grupi Prometne zgode i nezgode, vidljivo je kako je vozač parkiranog automobila dobio dvije kazne, jednu u iznosu od 150 kn, a drugu u iznosu od 250 kn.

Na objavu ove fotografije u grupi su neki komentirali kako je vozač trebao propisno parkirati vozilo pa ne bi dobio kaznu, dok je jedna žena napisala kako je imala situaciju kada je propisno platila parkiranje vozila, no kaznu je svejedno dobila.

Naravno, bodu ih u oči ZG tablice, al ne smetaju im naše kune u džepu…

Da nije riječ o izoliranom slučaju “problema s tablicama” naveli su i drugi korisnici ove društvene mreže koji su naveli slične primjere. Jedna je žena napisala kako joj je u Puli “pauk” digao vozilo s invalidskog mjesta iako je na vozilu imala jasno istaknutu invalidsku iskaznicu. Ali i karlovačke registarske oznake, prenosi Vecernji.hr.

Jedan je muškarac naveo kako su s nogostupa uklonili samo njegovo vozilo s zagrebačkim tablicama u Karlovcu, iako su vozila s karlovačkim tablicama bila isto nepropisno parkirana na istom nogostupu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.