Vozač Jozo u Grudama podijelio poklone djeci

Grudski đaci jučer su imali puno razloga za neobičnu radost.

Naime, osnovcima koji pohađaju Osnovnu školu Ruđera Boškovića u Grudama, vozač odjeven u Djeda Božićnjaka dijelio je božićne poklone.

Kako nam kaže, nikoga nije ostavio praznih ruku i da su svi dobili poklon. Jozo Miloš već drugu godinu zaredom odlučio se na ovaj simpatičan i hvalevrijedan potez.

Ovo je drugi put, prošle godine imao sam ideju počastiti djecu i rekao sam to Ivanu Planiniću. On mi nije dao ništa da platim, nego mi je nabavio odijelo i dao slatkiše. Međutim, kako ja dicu volim i vozim ih godinama, ove godine imao sam želju kupiti im poklone. To sam i učinio, a Ivan je opet rekao da želi sudjelovati pa smo po pola podijelili troškove. Božićni su dani, ja dicu volim i oni mene cijene. Dok sam živ i dok ih budem vozio, ja ću dicu počastiti. Nijedno dite nije ostalo da nije dobilo dar, kazao je Jozo Miloš za hercegovina.info.

No, tu nije kraj iznenađenjima. Jozo je otkrio kako su jutros djeca darivala njega.

Jutros su dica počastila mene. Donijeli su mi med i rakete za vatromet na čemu sam im ja zahvalio. Cijelu godinu ja njih vozim, mogu za njih izdvojiti dvije dnevnice. Mislim da to nije puno i da je pošteno, kazao nam je ovaj veseli vozač.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.