Volite velike ekrane? Ovo su najzanimljiviji 17-inčni laptopi

17-inčni laptopi najveća su prijenosna računala na tržištu (izuzmemo li, naravno, luđački veliki Predator 21X), a donosimo odabir najzanimljivijih, piše Tportal.hr.

Koji izabrati?

17-inčni laptopi najveća su prijenosna računala na tržištu (izuzmemo li, naravno, luđački veliki Predator 21X)  – i trenutno nisu baš na vrhuncu slave. Kako stvari stoje, većina kupaca danas traži 13 ili 15-inčne uređaje koji su usredotočeni na prenosivost.

Gejmeri, u drugu ruku, obožavaju velike ekrane. Druga skupina kupaca koji obožavaju velike ekrane su poslovnjaci koji cijene malo dodatnog prostora na ekranu.

Asus G752VS BA338T

Asusov ROG G752VS-BA191T zvijerski je gejming laptop koji pored agresivnog dizajna nudi performanse koje su skrojene za gejming u pokretu (sve dok je u blizini utičnice). Ovaj laptop dolazi sa Full HD prikazom, SSD-om od 256 GB, kao i prilično moćnom grafičkom karticom GTX 1070.

Acer Predator 17

Gejmeri uvijek traže prijenosnik kojeg po performansama mogu usporediti sa stolnim računalom.

Acerov Predator 17 definitivno ispunjava te kriterije te nudi vrhunske performanse za najzahtjevnije obožavatelje igara. Naravno, cijena od oko 2500 eura, velika težina i debelo kućište stvari su koje ćete morati prihvatiti.

Dell Inspiron 17

Dell Inspiron 17 je vrlo isplatljiv laptop za one koji traže 17 inčni ekran i solidne performanse za prihvatljivu cijenu.

Ovaj Inspiron nudi širok spektar komponenti koje će vas koštati od 500 do 1500 eura, zavisno o konfiguraciji. Ne radi se o računalu rađenom za najzahtjevnijih gejming, no hej – to niste ni tražili u startu, zar ne?

HP Envy 17

HP Envy 17 je predivni veliki prijenosnik koji nije napravljen za najžešće gejming entuzijaste. Ako ste spremni pomiriti se s činjenicom da kupujete računalo velikog kućišta težine oko četiri kilograma, vjerujemo da ćete s Envyjem biti zadovoljni. The Envy dolazi u brojnim konfiguracijama koje ćete platiti od 850 eura pa na više, a njegova glavna snaga je u performansama koje su savršene za sve osim za hardcore gejming.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: