Vodeći inovator i poduzetnik u svijetu otkrio svoj omiljeni film i seriju

Elon Musk

Nema sumnje da je Elon Musk vodeći inovator i poduzetnik danas u svijetu. On je jedini poduzetnik u povijesti koji je iz temelja promijenio čak tri sfere: svemirsku tehnologiju SpaceX-om, automobilsku industriju Teslom i energetiku SolarCityjem. Zbog svojih poslovnih uspjeha je “težak” čak 20 milijardi dolara.

Poznat je i po tome što radi preko 100 sati tjedno, ali čak i s toliko obaveza stigne pogledati dobre serije i filmove. Sad je otkrio koji su mu najdraži.

U 2019. godini najbolji film mu je “Parazit”. To nije toliko iznenađenje jer je film s razlogom već pokupio velik broj nagrada. Pobjednik je filmskog festivala u Cannesu, ima 3 nominacije za nagradu Zlatni globus i 99% pozitivnih kritika na Rotten Tomatoes-u.

Popularnost filma dosegnula je tolike razmjere da je poprilično izvjesno da će upravo “Parazit” postati prvim južno-korejskim filmom u povijesti te države koji će dobiti nominaciju za Oscara u kategoriji stranog filma.

Za najbolju seriju je odabrao “Black Mirror” o kojoj smo već pisali i koja je na gotovo svim top listama uvrštena među najbolje serije godine.

Evo zašto će vas serija “Black Mirror” ostaviti bez daha

 

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.