Vlak naletio na odron i iskočio iz tračnica, ozlijeđen strojovođa

Na dijelu pruge između staničnih mjesta Šnjegotina i Jošavka, kod Općine Čelinac, u subotu u 21:11 sati došlo je do iskakanja lokomotive i jednoga putničkog vagona iz tračnica, potvrđeno je iz Željeznica Republike Srpske.

Prilikom naleta putničkog vlaka, koji je prometovao na relaciji Doboj – Banja Luka, na odron koji se nalazio na pruzi ozlijeđen je strojovođa Željeznica Republike Srpske te je vozilom hitne pomoći prevezen u Klinički centar u Banjoj Luci, gdje je utvrđena ozljeda glave i lica, nakon čega je upućen na operacijski zahvat na licu.

Iz Željeznica RS-a preciziraju da je putnički vlak naletio na veliki snježni nanos i odron na pruzi.

Na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, Povjerenstvo za izvanredne događaje Željeznica Republike Srpske, kao i drugi nadležni organi tog javnog poduzeća.

Sve stručne ekipe Željeznica RS su na terenu i intenzivno rade na uklanjanju odrona čija je količina preko 50 kubika.

Dok traju radovi na uspostavljanju željezničkog prometa, Željeznice Republike Srpske sve putnike prevoze organiziranim prijevozom. Također, mole putnike za razumijevanje i strpljenje dok traju radovi na otklanjanju posljedica izvanrednog događaja i redovitom uspostavljanju željezničkog prometa.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.