Vladimir Bjelica Širokom sudi i protiv Sarajeva

Određeni su suci za predstojeće 9. Kolo Premijerlige BiH u nogometu, a subotnji derbi (19 sati) na Koševu između Sarajeva i Širokog Brijega vodit će Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva.

Podsjetimo, on se i prije dva tjedna “spustio” podno Trebevića i sudio susret Željezničara i Širokog Brijega koji je okončan bez golova, a nakon kojeg ova dva kluba nisu imala nekih ozbiljnijih zamjerki na njegov posao, no u prošlosti je itekako bilo “incidentnih” situacija u nekim važnim susretima što ih je sudio Širokobriježanima, te ih tom prilikom znao drastično oštetiti.

Mali hercegovački derbi GOŠK-a i Zrinjskog (subota, 16.30 sati) sudit će Hercegovac Tomislav Čuić iz Tomislavgrada, dok će pravdu na utakmici drugoplasiranog Željezničara i sve bolje momčadi Krupe dijeliti Ermin Sivac iz Zenice.

Zeničanin dakle sudi Sarajlijama, a Sarajlija Zeničanima s obzirom da Adis Mulahasanović ima ulogu glavnog arbitra na utakmici koja je ujedno derbi začelja, a u kojoj će Vitežani ugostiti momčad Čelika.

Sudac iz glavnog grada Admir Šehović ima ulogu glavnoga na utakmici Mladost – Sloboda, dok će sraz Borca i Radnika za njihov priključak vodećima suditi Miloš Gigović iz Gradiške.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

  • E, u subotu će biti gutavo,penal sigura,vjerojatno koji crveni i dosta žutih,zato momci pamet u glavu,pitari spremaju osvetu za kup……..

  • Kakvu ti pitu ždereš? Nema nikakve osvete sarajevo je uz želju i zrinjski najbolji prijatelj širokom i kad god zatreba dat će i preskočiti u pomoć.Ako se igra ozbiljno onda je logično da selčjaci nemaju šanse dobiti sarajevo.

    • Jesi li ti onaj što svaki dan u svakom komentaru jedeš g.o.wna? Samo nastavi! Pozdrav od seljaka koji su bucali, bucaju i uvijek će bucati tvoje građane. PS: Tko ti je jutros platio kavu (kahvu), a tko ti je dao cigaru, ili si opet pušio ćikove s ceste? Okupaj se ponekad, smrdiš!

  • Oće li ijedno štene što ovde skandira vedranu javi se,oće li takvo ijedno štene otići na koševo?Gamad seljačka.primitivn,neodgojena.Evo ti prilike otidji na koševo pa se pokaži.Taj što stalno ževka i piše po prtalu je jedan takav bolestan jazavac.

    • Ne cvili talibane. Na Pecaru dođu tzv. “horde zla” (baš lijepo i miroljubivo ime) i počnu provocirati skandirajući “Veeeedran Puljić, Veeeedran Puljić,,,,,a onda im publika odgovori na provokaciju s “Jaaaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeee!… I, tko je tu štene, usro talibanski? Ti govoriš o seljakluku, neodgojenosti i primitivizmu? A smrdi cesta za vama sedam dana kad prođete. Još kradete po samoposlugama i benzinskim crpkama… Na kraju, taj je vaš huligan poginuo vašom krivicom, jer vi ste došli rušiti mirni Široki i prvi započeli nered. Zar nije bilo ovako?

Komentiraj: