Vlada ŽZH donijela više odluka i razrješenja

Vlada Županije Zapadnohercegovačke na sjednici u četvrtak donijela je Odluku o ukidanju mjesečnih naknada za rad članovima upravnih vijeća domova zdravlja u ŽZH-u i članovima Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo ŽZH-a za mjesec svibanj i lipanj 2020. godine.

Vlada je također donijela Odluku o donošenju Programa javnih investicija ŽZH-a za razdoblje 2021. – 2023. godina i Odluku o korištenju sredstava “Kapitalni izdaci – nabava udžbenika” utvrđenih Proračunom ŽZH-a za 2020. godinu, priopćeno je sa sjednice županijske Vlade.

Također, Vlada je usvojila Periodično izvješće o izvršenju Proračuna ŽZH-a za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2020. godine, te Izvješće o radu Zavoda za javno zdravstvo ŽZH-a za 2019. godinu.

Usvojila je i Program rada Zavoda za javno zdravstvo ŽZH-a za 2020. godinu,  Izvješće o radu Zavoda za poljoprivredu ŽZH-a za 2019. godinu te Plan i program rada Zavoda za poljoprivredu Županije za 2020. godinu.

Razriješeno je privremeno Upravno vijeće Doma zdravlja Grude u sastavu: Jure Tomas, Lenka Šimić, Slavica Šimić, Ivana Čolak i marija Vranješ te imenovano Upravno vijeće u sastavu: Stanislav Perić, Slavica Šimić, Jerko Brzica, Ivana Čolak i Vlado Šimunović.

Također, razriješeno je i privremeno Upravno vijeće Doma zdravlja Posušje u sastavu: Slaven Bašić, Zlatko Ramljak, Zdrava Bogut, Ivan Pavković i Dinka Soldo, nakon čega je imenovano Upravno vijeće u istom sastavu.

(www.jabuka.tv)

21 komentar

  • Kad je nestalo djece ovi spasitelji poceli nabavljat udzbenike. I ove godine iz svakog odjeljenja po dvoje-troje djece ode vani. Plus sto se ne radjaju. Svijetla je buducnost hrvatskog naroda u zzh.

  • Kako nisi svoju Jadrankicu razrjesio duznosti i ostalih odbora gdje uzima mrsu, i onog Vilsona i Ifu Sesara vječne džabalebaroše

  • Uzinaju mrdu u zavodina su pare i djavo je odnijo zdravstvo od kada sz se oni umjesali tamo i odveli sevu tamo koliko placaju lijekove korisnici u mostaru a koliko u ovoj zupaniji gdje se ovi pitaju pa vidite njihovo postenje i domoljublje ovo je otimacina od naroda

    • Tako je Muradife…iz sjene prjete hrane ego , svoje male mozgice a niko muda nema napravit proteste zesce u jurnut na opstinu i vladajuce …jos im se klanjaju kad ih sretnu. LICEMJERI

  • Tako je Muradife…iz sjene prjete hrane ego , svoje male mozgice a niko muda nema napravit proteste zesce u jurnut na opstinu i vladajuce …jos im se klanjaju kad ih sretnu. LICEMJERI

  • Za matan ,smradu jeda znam Vilsona kao vojnika i osobu ,vojnik i ljudina od glave do pete školovan ,a ti su jazavac ptljavi i pokvareni matane gnoju

  • Za anonimno 11:34,kažes jurnuti na “opštinu”haha ti si onaj “pero”i pišeš opština hiljada evropa ,to kod nas Hrvata nemanema lojavi bakirov obavještajac iz isilovog AIDa ,goni se odavde

  • sve kradezeovi ljudi, jer tko nije s njima ne može na funkciju nikakvu…struka ti pajdo sa tim nikakve veze nema (daj kaži kad je neko testiranje bilo za prijem u bilo koju državnu firmu..nećeš , zato što nikada od 1992 na ovamo nije bilo, primaju se podobni, e pa Vas podobne i one koji Vas primaju čeka 9 krug pakla)

  • Jad do jada šta uradiše od ljepoga vjerničkog grada mladi za nevolju uzeše putovnice i razbježaše se ko osice samo osta krama koja misli život bez srama.!!!!!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.