Vlada ŽZH: 1. ožujak neradni dan

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na 32. redovitoj sjednici održanoj u četvrtak u Širokom Brijegu, usvojila je Izvješće o utrošku sredstava Tekuće zalihe Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2015. godinu, za razdoblje siječanj – prosinac 2015. godine, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1338/1 k. o. Turčinovići, Široki Brijeg.

Također, donijela je Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje člana Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje i reosiguranje Federacije Bosne i Hercegovine iz Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati sredstava za sufinanciranje servisiranja 2 MR sustava u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar – Magnet Harmony 1T i Magnet Scyra 3T.

Vlada ŽZH donijela je Odluku o proglašenju 1. ožujka 2016. godine (utorak) neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj, stoji na službenim stranicama Vlade.

Neradni dan u FBiH

1. ožujak, Dan neovisnost BiH, neradni je dan, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Na taj dan, poslodavci, ustanove, tijela uprave, kao i druge pravne osobe ne rade.

”Zbog iskazanog zanimanja javnosti, Federalno ministarstvo rada i socijalne politike se oglasilo priopćenjem kojim obavještava građane FBiH da je Zakonom o proglašenju 1. ožujka Danom neovisnosti Bosne i Hercegovine utvrđeno da je 1. ožujak Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine”, prenosi Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

Komentiraj: