Vlada Sarajevske županije spremna dati nagradu za prave informacije o odbjeglom Gačiću

Ministar unutarnji poslova Županije Sarajevo (ŽS) Admir Katica nakon održavanja hitne sjednice Vlade ŽS zbog ubojstva pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića kazao je da policija poduzima sve što je potrebno da se ubojica pronađe, a građani osjećaju sigurno, piše Kklix.ba.

Postoji potreba da se na području ŽS osiguraju građani, da se osjećaju sigurno. Povećana je nazočnost policije na terenu, posebno lokacije kao što su škole i vrtići i druge javne površine, kazao je Katica.

On je kazao da će Vlada KS do okončanja potrage i pronalaska ubojice biti u stalnom zasjedanju. Tim povodom je formiran tim od tri ministra koji je u stalnom kontaktu s operativnim stožerom policije.

Dat ćemo svu potrebnu pomoć. Razmatramo i o davanju nagrade onome tko ponudi informaciju koja će dovesti do uhićenja osumnjičenog, dodao je Katica.

Premijer ŽS Edin Forto  kazao je da danas počinje važan sportski događaj koji je već osiguran u skladu s najvišim sigurnosnim standardima.

Ovo svirepo ubojstvo zahtjeva dodatne kapacitete, jer je većina kapaciteta uključena na vrhunskom osiguranju EYOF-a. Kao Vlada ćemo pružiti svu materijalnu podršku MUP-u ŽS da pozovu u pomoć druge županije koje će sa svojim snagama rasporediti na mjesta koja mi odredimo da su najvažnija, dodao je Forto.

Forto je kazao da je na slobodi čovjek koji je lud.

Helikopter FUP-a je uključen u akciju pronalaska ubojice, a na raspolaganje su stavljen i letjelice MUP-a RS-a i FUCZ-a.

(www.jabuka.tv)


10 komentara

 • Neka pitaju Bakira gdje je..on zna, njegov je vojnik..ili onoga sto ga je pomilovao iz zatvora…mislim da se zove Ejup Ganić ako se ne varam

  10
  1
  • je je … ejup ganić ga je pomilovao dok je alijansa drmala. eto kako je jeben vakat u sarajevo doša čak je i FeTVa morala izvjestit da postoje muslimani ubojice …

   7
   1
 • Ee nesmiju se izdavat informacije gdje se nalazi napadac. To je napad na privatnost.. e tako prc.. ja vama m… i za kupljene diplome i ostalo…tolik o tome 😉

 • Ovakvi su ubili Leutara, Ugljena, Delalica ali ti i takvi i sada drmaju vlasti i drzavom. Kako ovo osuditi kad i oni to rade. Iste metode ostale iz ratnih vremena. Na sta se normalni ljudi zgroze ovi bosnjacki nacionalisti to velicaju. Neka Ganic sada obrazlozi zbog cega je ovaj ubica pomilovan.. Sto o ovome misli Suljagic , nema ga da komentira ove zlocine. Oni znaju komentirati hrv. presjednicu i vrijedati a zena na ovo upozorava vec dugo. Ovakvih ludaka je puna BiH- na. I oni ne biraju zrtve… Zakazala je pravna drzava..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.