Vlada i Sindikat policije HNŽ-a razgovarali o kolektivnom ugovoru | Jabuka.tv

Vlada i Sindikat policije HNŽ-a razgovarali o kolektivnom ugovoru

Na sastanku pregovaračkih timova Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Sindikata policije HNŽ-a sindikalisti su iznijeli svoje zahtjeve, a sve s ciljem zaključivanja kolektivnog ugovora Vlade i Sindikata policije.

U ime pregovaračkog tima Vlade HNŽ ministar unutarnjih poslova Slađan Bevanda kazao je kako ova vlada sindikate doživljava istinskim socijalnim partnerima te istaknuo kako je uvjeren u to da će, kroz korektan dijalog sa sindikatima MUP-a, sva otvorena pitanja biti riješena na način koji će biti prihvatljiv za sve strane, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Članovi Sindikata policije HNŽ-a zahvalili su predstavnicima Vlade koji su iskazali spremnost da se kroz dijalog riješe sva otvorena pitanja, poglavito ona koja se odnose na njihova potraživanja.

U pregovaračkom timu Vlade HNŽ-a bili su županijski ministri Slađan Bevanda i Adnan Faladžić, te Marko Arapović, Mladen Ćorić i Dubravka Husić, dok su Sindikat policije HNŽ-a predstavljali Nail Balić, Fadil Ćustović, Vido Marić, Osman Novalić i Miralem Isić, dodaje se u priopćenju.

Detalj sa sastanka (Foto: Vlada HNŽ)

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj: