Vlada HNŽ-a se pohvalila: Povukli smo najviše poticaja za zapošljavanje pripravnika

U razdoblju od 2015. do 2019. godine, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije povukla je najviše sredstava iz programa sufinanciranja zapošljavanja koje provodi Federalni zavod za zapošljavanje.

Za realiziranje projekta zapošljavanja vježbenika/pripravnika u županijska tijela uprave, čime se mladim visokoobrazovanim osobama različitih profila omogućuje stjecanje prvog radnog iskustva, polaganje stručnog ispita i lakše konkuriranje na tržištu rada, Vlada je u posljednje četiri godine povukla 807.949 KM.

Skrb za mlade visokoobrazovane osobe u vrhu je prioriteta rada Vlade koja je, samo tijekom ovoga mandata, primila oko 600 vježbenika/pripravnika, priopćeno je.

Pogledajte ostale županije, općine i gradove koji su povukli najviše sredstava u protekle četiri godine.

Pogledajte podatke o povučenim sredstvima

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Recite molim vas kad primate pripravnike imate li dusu fa pogledate socijalni status pripravnika s troje djece Ili jos uvijek radite po svom koga vi odabetete.Jos podstanari dvoje djece u skoli.

  • Eer..ne meRe kako mi mislimo da meRe,a jok jok!Tko god je pripravnik to su djeca od onih koji dobro stoje,da djeca imaju prvo rad iskustvo,pa da onda lake dodju do posla u Elektro HT i tako tim firmama,gdje se sjedi a dobro se mlati lova!Ne mozes ti moja Sabina..”tko bi ti cuvao djecu,a plus..kad bi djeca vidjela moju paru pohasila bi i onda bi morala raditi za stalno”prece je ovoj “zlatnoj mladezi”da se nakindjure i da dodju sjediti i tipkati na mob …sto ces djeci dosadno,ti sjedi doma i cuvaj djecu!Jos ako ti dip.nije iz Medjugorja.Travnika.Kiseljaka.Logosa ili kojeg privatnog faksa..mirna bidni!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.