Vlada FBiH odobrila financijsku pomoć: 2 milijuna KM za ŽZH

Vlada FBiH u četvrtak je donijela više odluka o odobravanju korištenja sredstava kao financijsku pomoć županijama s pozicije “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima“ utvrđenih Proračunom FBiH za 2015. godinu, ističe se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ovim odlukama je po 5.000.000 maraka odobreno za Posavsku i Bosansko-podrinjsku županiju, po dva milijuna maraka za Zapadnohercegovačku i Hercegbosansku, te po milijun maraka za Srednjobosansku i Hercegovačko-neretvansku županiju.

Doznaka ovih sredstava bit će vršena u dvije tranše, i to 50 posto od ukupnog iznosa stupanjem na snagu odluke, a ostalih 50 posto do 31. prosinca ove godine.

Vlada FBiH u četvrtak je donijela više odluka o odobravanju korištenja sredstava kao financijsku pomoć županijama s pozicije “Tekući transferi drugim nivoima vlasti i fondovima“ utvrđenih Proračunom FBiH za 2015. godinu, ističe se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Ovim odlukama je po 5.000.000 maraka odobreno za Posavsku i Bosansko-podrinjsku županiju, po dva milijuna maraka za Zapadnohercegovačku i Hercegbosansku, te po milijun maraka za Srednjobosansku i Hercegovačko-neretvansku županiju.

Doznaka ovih sredstava bit će vršena u dvije tranše, i to 50 posto od ukupnog iznosa stupanjem na snagu odluke, a ostalih 50 posto do 31. prosinca ove godine, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Federacije BiH.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

 • Ne bi opcini ni zupaniji pomoglo da se sva govna pritvore u pare koliko su duzni
  Niti im iko moze nadavati koliko pokradu

 • Opet velim, komentari Jabuke postaju leglo žuči.
  Jadna županija, koliko god nekad naopaka bila bolje bi stajala da se proračun ravnomjerno rasporedi u državi.
  Stoga, ovih 2 mil. i jest naše. Ili?

 • A eto sjetili se gore u bosni da nam treba vratit stogod nase .sto im se daje godinama..Bozic je pa se smilovali!!!Samo dzaba.nece nam doteci do Bozica !!!

 • Taman ce mozda zaleci za guzonje i njihove supruge jer svaki od njih ili svaka od njih ima bar po tri do cetiri primanja..imamo slucaj ovih dana u Posusju gospodja jednog HDZ-ovca dobija po cetvrto radnomjesto na jednom opcinsko vijece,srednja škola predaje,dom zdravlja radi i plus u upravni odbor Doma zdravlja a muz je lazni invalid i plus je invalidninu sredio i nekom didu koji je bio star i za drugi svjetski rat a ne za ovaj protekli toliko O HDZ poštenjačinama.Radite što hoćete a nećete dokle hoćete

 • Predbožićno vrijeme, a toliko zloće u pojedinim ljudima ! Što li jadni žele svojim komentarima.Imaju li svoj život,obitelj,djecu?!

  • Da imamo svoje obitelji djecu i prezivljavamo za razliku od vas koji se razbacujete i bahatite na tuđim trudima i zaslugama.Mnogo bolje bi nam bilo da nije vas tih koji djelujete kao sveci a u biti ste kreteni nad kretenima.Jednog dana kad shvatitze vi HDZ govnari da postoje i drugi ljudi na ovoj zemaljskoj kugli mozda nam svima bude bolje.Kanite se sminke i sminkanja i bacanja luga u oci napacenom narodu.Dajmirecuite postoji li ijedan segment drustva gdje se niste zakacili kao trakavice i sisete krv svom narodu kojeg po vasoj prici toliko stitite i branite.Postojili ijedan segment u politickom zivotu i finansijskoj raspodjeli da niste vi prvi iznad prvih i samo dijelite sebi i svojima.Prestanite vec jednom dajte malo korektnosti.Nemoze netko napola pismen imati po nekoliko radnih mjesta i primanja dok na drugoj strani netko nema ama basni jedno i mozda strucniji i sposobniji od te iste osobe.
   Ovo je drzava i nasa ne samo vasa debili bolesni

 • Zupanija ce propasti od svih savjetnika,koji neznaju ni sebe nasavjetovat.samo beru novce i uzivaju a mi jadni sto radimo vise gladni nego siti.

Komentiraj: