Vjetar odnio fasadu sa zgrade u Mostaru

U Ulici hrvatske mladeži u Mostaru došlo je do oštećenja stambene zgrade.

Uslijed jakog vjetra došlo je do urušavanja fasadnog dijela zgrade. Ovakvo nešto često se zna događati u Mostaru posebno kada puše jak vjetar.

Podsjetimo proteklih dana snažno olujno nevrijeme pogodilo je područje Hercegovine, a vjetar je u mnogim gradovima prouzročio materijalnu štetu. 

Vatrogasna postrojba grada Mostara danas je imala intervencije u naseljenom mjestu Centar 2 u Mostaru gdje su također uklanjali dijelove urušene fasade.

Građani su pozvani na oprez prilikom prolaska u blizini stambenih objekata u Mostaru s obzirom da dijelovi fasade još uvijek vise sa zgrada.

(www.jabuka.tv)4 komentara

  • Jednostavno. Ko je bio izvođač. Tužba. Ali hdz investira hdz radi. Ili na onoj strani sda investira. Sda radi. Sve ista govna

    • Skinuto ono što nije ni trebalo biti na zgradi To samo u nas postoji ,da netko na zgradi oblaže samo svoj stan ,pa ljudi postoji li to igdje u svijetu nađite primjer

  • Ovo je radio Beli Dedić,sve njegove fasade otpadaju sa prvim vjetrom,nije prva a izgleda ni zadnja!!!
    Nije mi jasno da tome prevarantu još netko daje posao….dobro,sve to ide preko šure iz Ilića a šurkan malo naslonjen na politiku i tako sve otpade.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.