Vjerovali ili ne: U BiH osvanuli plakati zahvale za pomoć UAE koja je namijenjena Crnoj Gori

Isprika zbog nesporazuma o slijetanju zrakoplova s medicinskom opremom namijenjenoj Crnoj Gori u Sarajevo stigla je u petak iz Dubajia.

Medicinska oprema bila je za Crnu Goru, no zbog nemogućnosti slijetanja u zračnu luku u Podgorici, zrakoplov je sletio u BiH.

Iz Veleposlanstva UAE u Podgorici Ministarstvu vanjskih poslova je stigla isprika u ime supruge šeika Mohammeda bin Rashid Al Maktouma, potpredsjednika UAE zbog nesporazuma s međunarodnom pomoći koju je ona poslala.

Oni su se ispričali zbog nejasnoća u obavještenju za Ministarstvo vanjskih poslova koje su dovele do toga da izgleda kao da je zrakoplov koji je sletio u sarajevsku zračnu luku donio pomoć za BiH, odnosno zbog toga što nije precizirano da će teret biti dalje prevezen za Crnu Goru.

Ministrica SDA Bisera Turković osobno je dočekala zrakoplov s medicinskom pomoći da bi se na kraju ispostavilo da je pomoć za Crnu Goru

Međutim, u Bosni i Hercegovini osvanuli su plakati zahvale UAE na pomoći pod palicom ministrice SDA Bisere Turković. Ona je osobno dočekala zrakoplov iz UAE s pomoći od 50 respiratora, nakon čijeg se slijetanja ispostavilo da je pomoć za Podgoricu.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.