Vjenčanice poznatih Hrvatica o kojima se najviše raspravljalo

Sto ljudi – sto ćudi i sto različitih ukusa. Iako stara poslovica kaže kako se o njima ne raspravlja, upravo su različiti ukusi glavni pokretači rasprava kada je u pitanju moda i(li) stil.

Očekivano, najviše se raspravlja o stilu poznatih osoba koje su pod povećalom javnosti, a društvene mreže najčešće pregore od komentara prilikom njihovih vjenčanja.

Još jednom je to dokazalo crkveno vjenčanje Duje i Adriane Ćaleta-Car. Nakon građanskog vjenčanja, koje se održalo 25. svibnja 2021. godine, Duje i Adriana sklopili su i crkveni brak 4. lipnja. Ceremonija vjenčanja održala se u dubrovačkoj crkvi sv. Ignacija, a vjenčanica lijepe Adriane odmah je naišla na podijeljena mišljenja.

I dok se jednima svidjela vrlo glamurozna i netipična haljina koju je za nju izradila Matija Vuica, štovatelji klasične svadbene mode zamjerili mladenki što nije odabrala neku tradicionalniju vjenčanicu.

Podijeljena mišljenja izazvala je i vjenčanica Hane Huljić Grašo. Za njezinu haljinu zaslužan je splitski modni brend Arileo, iza kojeg stoje dizajneri Marija Pirić i Jurica Pirić.

Hana je naposljetku blistala na svojem vjenčanju u haljini retro stila nadahnutoj modelima iz 50-ih godina prošlog stoljeća.

Foto: Zvonimir Barišin/Pixsell

Mia Kramarić, supruga nogometaša Andreja Kramarića, na ceremoniji građanskog vjenčanja koja se održala u ožujku 2021. nosila je kratku vjenčanicu u pastelnoj nijansi. Umjesto klasične duge haljine, smeđokosa ljepotica odabrala je model mini kroja s čipkastim rubom i dugim rukavima, opasan tankim remenom. Spojila ju je s bijelim štiklama i izgledala uistinu senzacionalno.

Izabel Kovačić udala se za Matea Kovačića u raskošnoj vjenčanici talijanskog brenda Antonio Riva. Iako vjenčanice princeza-kroja nisu nikakva novost, model koji je Izabel odabrala bio je vrlo voluminozan i ukrašen modernim predimenzioniranim volanima koji su odskakali od klasike.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.