Vitez u šoku: Preminula mlada Kristina Lovrinović iz GKM-a Vitez

Predstava “Brat Magarac” HNK-a Mostar, autora Renea Medvešeka, a u režiji Lawrencea Kiirua, koja je trebala biti odigrana u ponedjeljak navečer na 2. Danima hrvatskog kazališta u BiH, otkazana je, priopćeno je iz Gradskog kazališta mladih Vitez i Udruge mladih “Enter”.

Razlog otkazivanja igranja ove predstave, koja je trebala biti izvedena u središnjem dijelu Dana hrvatskog kazališta u BiH, tragična je smrt mlade Kristine Lovrinović, sedamnaestogodišnje članice Gradskog kazališta mladih Vitez, prenosi Vitez.info.

“Shrvani smo ovom tragedijom, bol svih nas je prevelika i naše su misli sad uz Kristininu obitelj. Uz Kristininu najužu obitelj mi smo najviše tužni zbog ove neopisive tragedije i igranje predstave nije opcija. U našoj kazališnoj dvorani je tijekom dana velik broj naših članova tugovao, dvorana je doslovno nakvašena suzama.

Naši prijatelji iz HNK-a Mostar su bez pogovora prihvatili našu odluku i izrazili nam duboku i iskrenu sućut, kao i velik broj kazališta iz zemalja okruženja, na čemu smo im zahvalni”, priopćeno je iz GKM-a Vitez. Iz GKM-a Vitez su tijekom dana objavili i osmrtnicu, uz poruku koju Vitez.info prenosi u cijelosti:

“Dragi prijatelji, naša kazališna obitelj je danas obavijena tugom. Neopisiva je bol u našim srcima, izgubili smo sestru i prijateljicu. Naša kazališna dvorana natopljena je suzama naše brojne obitelji. Ne možemo zaustaviti suze i skriti tugu, ali gdje nema suza nije bilo ni ljubavi.

A kod nas je ljubavi bilo, u izobilju. Ne možemo opisati ni izbliza riječima koliko, niti što trenutno osjećamo, ali nema ni veze. Znamo mi, a zna i Kristina. I to je dovoljno! Kristininim roditeljima i bratu, članovima najuže obitelji, kao i svim članovima GKM Vitez izražavamo sućut, a našu Kristinu ćemo voljeti i pamtiti zauvijek i sačuvati ju u našim srcima. Kike, ljubavi naša, volimo te ❤”, stoji na službenoj facebook stranici Gradskog kazališta mladih Vitez.

 

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.