Više tisuća Mostaraca dočekalo brončanog rukometaša Igora Karačića

Hrvatski športski rukometni klub Zrinjski priredio je u Mostaru svečani doček brončanom rukometašu Igoru Karačiću, koji je s hrvatskom reprezentacijom na natom završenom Europskom prvenstvu osvojio broncu.

Karačić se na pozornicu ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača popeo u 21 sat i 25 minuta, a s oduševljenjem ga je pozdravilo više tisuća navijača.

Na pozornici ga je dočekao i čestitao mu na uspjehu mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić.

Djelić atmosfere s dočeka brončanog hrvatskog rukometaša Igora Karačića u #Mostar 🙂

Posted by Jabuka.tv on 1. veljača 2016

Karačić je kazao kako je na početku svoje karijere, dok je sa svojim bratom trenirao u mostarskom Zrinjskom, sanjao o osvajanju medalja, ali da nije mogao zamisliti oduševljenje koje ga je dočekalo večeras u Mostaru.

”Imao sam doček u Zagrebu, imao sam doček u Splitu, ali nisam očekivao ovoliko ljudi u mom Mostaru i svima vam od srca hvala”, kazao je 27-godišnji rukometaš.

Okupljenim navijačima prenio je pozdrave od svojih suigrača, a posebice od sugrađanina Marina Marića, koji je također karijeru počeo u Zrinjskom, a koji zbog klupskih obveza nije mogao doći u Mostar.

”Kada sam 2006. godine dobio prvi poziv u reprezentaciju Hrvatske od izbornika Irfana Smajlagića sjećam se jednog bucmastog dečka koji je govorio ‘Igore, svaka ti čast, ja želim isto krenuti tvojim putem’. To je bio Marino s kojim sam proveo prekrasne trenutke u Poljskoj na putu do ovog uspjeha. Oči su mu bile pune suza kada je čuo da Mostar priprema doček, a on ne može doći”, dodao je Karačić.

Mara i KaraLeon je opjevao dva sportska drugara iz Mostara!

Posted by eroGAG on 1. veljača 2016

Brončani rukometaš od Mostaraca se oprostio pjesmom Mate Bulića “Tiho, tiho teče Neretva” koja se, po Karačićevim riječima, redovito pjevala u hrvatskoj svlačionici u Poljskoj i koja je praktično postala himna “kauboja”.

(Fena | Foto: Darko Smiljanić)

9 komentara

Komentiraj: