Viktoria u Zagreb stigla s tjelohraniteljima, među njima i bivši MMA borac

Viktoria Plzen za gostovanje u Zagrebu angažirala je nekoliko tjelohranitelja, između ostaloga, i bivšeg majstora tajlandskog boksa.

Kako prenosi češki portal Sport.cz, osim nogometne momčadi Viktorije Plzen za Zagreb su, na uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige između Dinama i Viktorije, poletjeli i tjelohranitelji.

Sjećanje na napad Dinamovih huligana na članove Sparte Prag i navijače prije 10 godina i dalje živi, piše spomenuti izvor.

Viktoria Plzen nije ništa htjela prepuštati slučaju te je sa sobom povela nekoliko tjelohranitelja koji će paziti na igrače i stručno osoblje kluba. Među njima je i bivši elitni borac, majstor tajlandskog boksa – Luboš Vrnata.

Poznajemo teren, znamo kako to ide na gostovanjima. Vjerujem da će sve biti u redu. Navijači Viktorije ne smiju nositi klupska obilježja u grad, a kada padne mrak pivo smiju piti isključivo u hotelu. Grad je zabranjena zona, kaže Vrnata.

Zabrinutost češkog kluba oko sigurnosti svojih igrača, pa i navijača, pojavila se nakon prošlotjedne utakmice u Češkoj, kada je policija morala intervenirati na pokušaj navijača Dinama da nasilno uđu na stadion, piše Gol.hr.

Podsjetimo, stiglo ih je dvostruko više nego što je karata bilo na raspolaganju, pa su na silu pokušali provaliti na stadion.

Sport.cz podsjetio je na situaciju prije malo više od 10 godina, kada se “grupa huligana pojavila iz mraka u centru Zagreba i u bolnicu smjestila nekoliko Spartinih navijača i dužnosnika kluba”.

Utakmica Dinama i Viktorije Plzen na rasporedu je u 18:55.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.