Viktor Orban: Migracije prijete našim životima i kršćanskoj kulturi

Mađarski premijer Viktor Orban kritizirao je politiku azila Europske unije i pozvao paneuropski blok da bolje kontrolira svoje granice, umjesto da se koncentrira na to gdje razmjestiti izbjeglice koje su već stigle u Europu.

EU ne smije fokus usmjeriti na preraspodjelu izbjeglica kojima je odobren azil, već na kontrolu granica, kazao je Orban nakon sastanka s bugarskim premijerom Bojkom Borisovim.

Migracije prijete našoj sigurnosti, našem načinu života i kršćanskoj kulturi, dodao je, opisavši neminovan rast broja migranata kao “crni oblak koji se nadvio nad Europom”.

Prema njegovim riječima, ako se taj trend nastavi, većina europskih zemalja postat će muslimanska.

Nacije će nestati, Zapad će pasti, a Europa uopće neće shvatiti da je okupirana, smatra Orban. Orban, koji se izdvojio kao vođa protuimigrantskoga krila zemalja srednje i istočne Europe u EU koje se protive njemačkoj politici otvorenih vrata, optužio je “političare u Bruxellesu, Berlinu i Parizu” za ugrožavanje Europe.

Zapadna Europa će postati imigracijska zona, svijet s miješanim stanovništvom, dok će srednja Europa otići u drugom smjeru, kazao je Orban.

(Hina)

3 komentara

  • Gospodin Orban vec pise povjest krscanstva.Svi ostali lideri su jude.Stari prefgani skojevci se udruzili sa lokalnim kriminalcima i ubojicama i unistavaju pravo nacionalno istinsko bice,malog covjeka.Migracija poprima svaki dan sire i vece razmjere a uhljebe nepismene,paraobavjestajne sluzbe bave se unutarnjim neprijateljima,ko je di pio kavu,skim se tko druzi to je nivo nasih cobana i uhljeba.Fujjjj

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.