Vikend uz TV: Zanimljiv filmski program za vas

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Moja krv i meso – 21:51h HRT1

Kada se u Linkov život vrati Lydia, kćer koju nije vidio dugi niz godina, ovaj bivši kriminalac bude uvjeren da je dobio savršenu priliku za novi početak. Nažalost, njegova sreća kratkog je vijeka jer Lydia ima nerješenih računa sa grupom moćnih i okrutnih kriminalaca. To za Linka znači samo jednu stvar, prisiljen je kročiti u svijet od kojeg je davno digao ruke.

Čovjek od čelika – 23:30h NOVA TV

Clark Kent, mladi novinar, prisiljen je suočiti se sa svojim vanzemaljskim podrijetlom kada General Zod, jedan od posljednjih pripadnika Kentovog naroda, izvrši invaziju na Zemlju. Kako bi zaštitio čovječanstvo i svoj novi dom, mladi junak odluči prihvatiti sudbinu i postaje Superman – čovjek od čelika.

Robin Hood – 23:00h RTL

Robin Hood (Patrick Bergin) je zemljovlasnik koji izgubi svu svoju imovinu zahvaljujući podmuklom izdajniku Rogeru Deguerreu (Jeroen Krabbé). Kako bi se osvetio, ovaj saksonski junak okuplja vjernu skupinu odmetnika, među kojima su Little John (David Morrissey) i Will Scarlett (Owen Teale), i ogranizira ih u vještu borbenu skupinu kako bi se konačno riješili podlih vladara.

Sport

Kvalifikacije: Hrvatska – Latvija – 20:45h Nova TV

Subota

Film

Pravednik 2 – 20:15h NOVA TV

Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama, a možda čak i sebi ravnima. No, Robertu McCallu strah je nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami riješiti jer on je – Pravednik.

Armageddon – 22:15h RTL

Samo 18 dana dijeli Zemlju od sudara s meteorom veličine Teksasa, koji će uništiti sve oblike života. Stručnjaci NASA-e na čelu s direktorom Danom Trumanom (B. B. Thornton), ne imajući drugog izlaza, pozivaju u pomoć najvećeg stručnjaka u bušenju nafte Harryja S. Stampera (B. Willis) na hitno savjetovanje.

Pad anđela – 20:15h RTL

Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Gerardom Butlerom i oskarovcem Morganom Freemanom u glavnim ulogama.

Nedjelja

Film

Nemoguća misija: Odmetnuti – 20:15h NOVA TV

Novi nastavak nevjerojatne pustolovine u kojoj Tom Cruise još jednom izvodi vratolomije kojih se ne bi posramili ni najhrabriji kaskaderi.

Kralj Arthur: Legenda o maču – 22:35h NOVA TV

Priznati redatelj Guy Ritchie donosi dinamični stil epskoj avanturi o kralju Arthuru.

Opasna šifra – 20:15h RTL2

U akcijskom trileru “Opasna šifra” glavnu ulogu nosi dokazani žanrovski junak B. Willis (Umri muški). Iako bi se moglo pretpostaviti da je ovdje riječ o još jednom tipiziranom Willisovom liku, “Opasnu šifru” ipak odlikuju kvalitete zbog kojih odskače od uobičajene trilerske konfekcije.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.