Vikend uz TV: Uzbudljivi filmovi na vašim malim ekranima

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Pirati s Kariba: Na kraju svijeta – 20:10h HRT1

Lord Cutler Beckett (Hollander) iz Istočnoindijske kompanije stekao je kontrolu nad zastrašujućim brodom duhova, Letećim Holandezom, i zlonamjernim, osvetoljubivim kapetanom broda, Davyjem Jonesom (Nighy).

Holandez sad luta po sedam mora, nezaustavljiv, bez milosti uništava gusarske brodove, pod zapovjedništvom admirala Norringtona. Will Turner, Elizabeth Swann (Knightley i kapetan Barbossa (Rush) kreću u očajnički pothvat da okupe devet Lordova koji su im jedina nada da pobijede Becketta, Letećeg Holandeza i njegovu armadu.

Anđeli i demoni – 22:35h NOVA TV

Ovaj je put harvardski simbolist Robert Langdon pozvan u švicarsku istraživačku agenciju kako bi analizirao misteriozan simbol urezan u grudi ubijenog fizičara.

Uz pomoć prelijepe talijanske fizičarke, ujedno i kćerke ubijenog, on ubrzo otkriva dokaze o nezamislivom: ponovnom rođenju drevnog tajnog društva poznatog pod imenom Illuminati, jedne od najmoćnijih organizacija koja je ikad postojala na Zemlji.

Živ zakopan – 00:36h HRT1

Amerikanac Paul Conroy radi u Iraku. Nakon napada grupe Iračana, Paul se budi u lijesu, živ zakopan. Uz sebe ima samo upaljač i mobitel. Vremena za spas je malo, točno onoliko koliko ima kisika.

Sport

Futsal: Hrvatska – Poljska – 20:30h HRT2

Hrvatska futsal reprezentacija svoju prvu utakmicu na ovom Europskom prvenstvu igra protiv Poljske protiv koje su blagi favoriti.

Subota

Film

Tragovi u snijegu – 22:55h HRT1

Kada Cory Lambert otkrije tijelo u divljini Wind River Indian rezervata, FBI šalje svoju agenticu Jane Banner kako bi istražila ubojstvo. Budući da ona nije spremna za uvjete zime u Wyomingu zamoli Coryja da joj pomogne u istrazi.

Zločesti dečki – 22:05h NOVA TV

Miami je poznat kao glavni centar za distribuciju droge. Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith) su dva policajca iz Odjela za narkotike kojima je povjeren nemoguć zadatak.

Naime, netko je počistio 100 milijuna dolara vrijedan heroin iz policijskog skladišta i policija ima 72 sata da riješi slučaj, u suprotnom će ga osramoćena morati predati federalnim vlastima.

M – Potraga za ubojicom – 20:05h HRT3

Početkom 30-ih godina 20. stoljeća među stanovnicima jednog njemačkog velegrada nezaustavljivo se širi panika.

Psihopat kojem je zasad nemoguće ući u trag siluje i ubija djevojčice, istodobno šaljući provokativna pisma policiji koju predvodi iskusni inspektor Karl Lohmann. Premda se u svom radu koristi najrazličitijim metodama istrage, čini se da je policija potpuno nemoćna.

Sport

Rukomet: Danska – Hrvatska – 20:30h RTL

Sve nade su za Hrvatsku gotovo izgubljene nakon poraza od Crne Gore, ali to ne znači da trebamo zaobići ovu utakmicu.

Nedjelja

Film

Sirove strasti – 20:15h RTL2

Johnny Boz , bivša rock zvijezda i vlasnik noćnog kluba u San Franciscu nađen je mrtav u svom krevetu. Slučaj je dodijeljen detektivu Nicku Curranu (Michael Douglas), bivšem alkoholičaru i ovisniku.

Glavna osumnjičena je Catherine Tramell (Sharon Stone), atraktivna spisateljica napetih trilera koja se viđala s Bozom. Policijska psihijatrica Beth Gardner, bivša Nickova djevojka upetlja se u slučaj kada otkrije da je Bozovo ubojstvo opisano u jednom od Catherininih romana.

Lažljivac – 22:10h RTL

Kad mu učiteljica u vrtiću postavi pitanje čime se bavi njegov otac, petogodišnji Max Reede jednostavno odgovori da mu je tata lažljivac.

Uistinu, izuzetno uspješnom odvjetniku Fletcheru Reedeu (J. Carrey) laž je omiljeno sredstvo uspjeha, a zahvaljujući izvrtanju istine i laganju izgradio je karijeru, te stekao veliko bogatstvo i ugled.

Za dolar više – 20:05h HRT2

Banda divljih desperadosa terorizira teritorij New Mexica. Na njezinu je čelu zloglasni El Indio za kojim su vlasti raspisale tjeralicu s nagradom od tada fantastičnih deset tisuća dolara koje će dobiti onaj tko ga dovede živog ili mrtvog.

Okrutnom se zločincu nitko ne usudi stati na put. Ipak, pojavljuju se dvojica iskusnih lovaca na glave, tajanstveni Pukovnik (L. van Cleef) i osamljeni revolveraš Cavanagh (C. Eastwood).

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.