Vikend uz TV: Opustite se uz ove odlične filmove

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Planet majmuna: Postanak – 22:55h RTL

Radnja filma smještena je u sadašnje vrijeme, u San Francisco, gdje eksperimentiranja s genetskim inženjeringom vode razvoju inteligencije kod majmuna. Ta arogancija ljudske vrste dovest će do početka rata za premoć između ljudi i majmuna.

Špijun koji me napucao – 23:30h NOVA TV

Mila Kunis i Kate Mckinnon zajedno u urnebesnoj komediji Špijun koji me napucao. Iznenadni događaji ubacit će dvije mlade dame u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerojatna spretnost druge zasigurno će objema pomoći da završe misiju.

Neka zvijer krepa – 22:43h HRT3

Francuski film “Neka zvijer krepa” izvrstan je spoj kriminalističkog filma i duboke psihološke drame; radnje koja prati očajnoga čovjeka koji pokušava pronaći krivca i osvetiti smrt svojega sina.

Subota

Film

Nemoguća misija: Protokol duh – 20:15h NOVA TV

Ethan Hunt se vraća… kako bi izveo nemoguću misiju u novom adrenalinom nabijenom nastavku milijardu dolara vrijedne globalne franšize koja garantira vrhunsku akciju, spektakularne efekte i egzotične lokacije.

Brzi i žestoki 8 – 20:15h RTL

Na krilima filma Brzi i žestoki 7 iz 2015. godine, jednog od najbržih filmova koji je dosegao milijardu dolara na svjetskom box-officeu i šestog najvećeg naslova svih vremena, dolazi novo poglavlje megapopularnog serijala: Brzi i žestoki 8.

Savjetnik – 22:30h RTL

Michael Fassbender je Savjetnik, odvjetnik koji se nađe u opa­snom svijetu krijumčarenja droge. Uskoro sazna da jedna jedina loša odluka može imati šokantne i neopozive posljedice na cijeli njegov svijet.

Nedjelja

Film

Gladijator – 21:15h HRT1

Može li jedan čovjek poraziti carstvo? Godine 180., smrt cara Marcusa Aureliusa (Richard Harris) uzrokovala je potres i promjene na čelu Rimskog carstva.

Maximus (Russell Crowe) jedan je od najistaknutijih rimskih generala i najbliži savjetnik cara Aureliusa. Cara nasljeđuje njegov sin Commodus (Joaquin Phoenix), koji se želi riješiti snažne i utjecajne figure Maximusa pa naredi njegovo smaknuće. No Maximus uspijeva pobjeći, ali ga zarobljavaju trgovci robljem.

Non Stop – 22:00h RTL

Napeti akcijski triler sa Liamom Neesonom u glavnoj ulozi. Veliki hit na kinoblagajnama u Americi, film je zaradio 10 milijuna dolara samo prvi dana objavljivanja i čvrsto sjeo na broj jedan po posjećenosti u tom vikendu pojavljivanja. Redatelj film je španjolac Jaume Collet-Serra, koji je slavu stekao hororom “Orphan”.

Uskrsnuće – 22:35h NOVA TV

Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije imaju zadatak riješiti što se dogodilo s Isusom u tjednima nakon raspeća kako bi razbili glasine o uskrslom Mesiji i spriječili ustanak u Jeruzalemu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.