Vikend uz TV: Komedije s kojima ćete umrijeti od smijeha

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Nestala – 23:00h NOVA TV

U napetoj priči o supruzi koja se ne pojavi na proslavi 5. godišnjice braka u glavnim ćemo ulogama gledati Bena Afflecka i Rosamund Pike. Oni glume savršen bračni par, Nicka i Amy, koji mirno živi u provinciji nakon preseljenja iz New Yorka.

Omiljeni članovi malene zajednice postat će nacionalna vijest broj 1 kada potraga za nestalom Amy pokaže da je Nick glavni osumnjičenik, a njezin dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka…

Cijena istine – 23:11h HRT1

Mickey Haller je odvjetnik koji brani kriminalce, a ured je smjestio na zadnje sjedište Lincoln Continental limuzine kojom kruži ulicama Los Angelesa.

Svoj profesionalni život posvetio je obrani šarenog društva zločinaca, a sad mu se nudi posao života: obrana Louisa Rouleta, ljepotana s Beverly Hillsa koji je optužen za ubojstvo. Slučaj koji se činio jednostavnim iznenadni slijed događaja pretvorit će u smrtonosnu igru i Hellerovu borbu za opstanak.

Ne naginji se van – 22:00h HRT3

Filip, mladić iz Dalmatinske Zagore, potaknut primamljivim pričama gastarbajtera koji povremeno dolaze na dopust u zavičaj, osvane jednog dana sam na kolodvoru u Frankfurtu na Majni. Traži svog mještanina Matu da bi dobio prvi oslonac u tuđini, ali ga ne nalazi.

Ilegalno se zapošljava, doživljava nesreću na poslu i ulijeće iz jedne u drugu obeshrabrujuću situaciju. Ljubav prema mladoj Verici daje mu kakvo-takvo uporište. Najzad nalazi Matu, no on je smrtno ranjen…

Iako shvaća da vani postoje mogućnosti za obogaćivanje, Filip ne vidi razloga svojem daljnjem ostanku u inozemstvu.

Serije

Dr. House – 20:05h RTL2

Iako kontroverzni Dr. House, koji često ne igra po pravilima, ne vjeruje nikomu, a kamoli svojim pacijentima, i iako su njegove metode nerijetko sumnjive, on i njegova ekipa najboljih mladih liječnika rješavaju slučajeve od kojih svi drugi dižu ruke.

Subota

Film

Oceanovih 12 – 19:55h DOMA TV

Pravila se nisu nimalo izmijenila u vremenu koje je proteklo od prve zajedničke akcije: nikoga se ne smije ozlijediti, ne smije se pokrasti nitko tko to ne zaslužuje, a igrati se mora tako kao da nemate što izgubiti.

Kaže se da je osveta čudna stvar, ali čini se da je grupi vrhunskih, zabavnih i neodoljivih kradljivaca pod vodstvom Dannyja Oceana i desne mu ruke Rustyja Ryana to netko zaboravio reći, ili ih jednostavno nije bilo briga, kada su se bili okomili na imetak zloglasnog Terryja Benedicta.

Bijesan i željan naplate duga, Benedict pronalazi sve članove ekipe te zahtijeva natrag sve što mu je ukradeno, i to s kamatama.

Lažljivac – 22:15h RTL

Kad mu učiteljica u vrtiću postavi pitanje čime se bavi njegov otac, petogodišnji Max Reede jednostavno odgovori da mu je tata lažljivac.

Uistinu, izuzetno uspješnom odvjetniku Fletcheru Reedeu laž je omiljeno sredstvo uspjeha, a zahvaljujući izvrtanju istine i laganju izgradio je karijeru, te stekao veliko bogatstvo i ugled. Nažalost, uopće nije svjestan cijene koju je za to morao platiti, jer se uz razvod od privlačne Audrey gotovo potpuno otuđio i od Maxa.

Cura na zadatku – 22:00h DOMA TV

Jedna od najomiljenijih svjetskih glumica, Sandra Bullock, zvijezda je ove neobične komedije o djevojci koja će morati proći potpunu preobrazbu kako bi mogla riješiti svoj zadatak hvatanja opasnog ubojice.

Kada serijski ubojica natukne da je za svoju sljedeću metu odabrao buduću Miss SAD-a, FBI odluči u izbor ubaciti jednu od svojih agentica, čiji će zadatak biti iz prve ruke neprimijećeno motriti razvoj situacije.

Priča o igračkama 3 – 20:15h RTL

Ponovno otvorite kutiju s igračkama i vratite se u zabavan svijet Woodyja, Buzza i ostatka omiljene ekipe igračaka u koji vas vodi Priča o igračkama 3.

Woody i Buzz su se pomirili s činjenicom da će njihov vlasnik Andy jednog dana odrasti, no ostalo je pitanje što će biti kad taj dan zaista dođe?

Priča o igračkama 3 vraća Woodyja, Buzza i njihovu družinu na velike ekrane. Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu u vrtiću!

Nedjelja

Film

Obitelj Miller – 20:05h NOVA TV

David je sitni diler koji se ne voli previše isticati. Kada ga napadnu huligani i ukradu mu sav novac i zalihu robe koju prodaje svojoj vjernoj klijenteli, nađe se u nemilosti svojeg dobavljača.

Kako bi mu nadoknadio počinjenu štetu, David je prisiljen prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika.

Dvanaest žigosanih – 20:15h RTL2

Priča je smještena u vrijeme II. svjetskog rata. Narednik Reisman je dobio zadatak sakupiti i osposobiti borbenu jedinicu sastavljenu od društvenih otpadnika koji se nalaze u zatvoru.

Svi ti ljudi krivi su za najteže zločine i osuđeni na doživotne ili smrtne kazne. Ta bi jedinica trebala izvesti težak tajni zadatak čiji je cilj ući i uništiti dvorac u okupiranoj Francuskoj u kojem se nalazi njemački stožer.

Ono – 23:00h DOMA TV

Kada počnu nestajati djeca iz gradića Derryja u Maineu, grupa mladih prijatelja suočiti će sa svojim najvećim strahovima kada privuku pažnju zlog klauna Pennywisea, čija povijest nasilja i ubojstava datira daleko u prošlost.

Pogodi tko dolazi na večeru – 20:15h NOVA TV

Percy i Marilyn Jones spremaju veliku zabavu za 25. obljetnicu svog vjenčanja, dok njihova kći Theresa dovodi kući svog dečka Simona, kako bi ga njezini roditelji upoznali.

Jonesovi, koji su crnci, ne znaju da je dečko njihove kćeri bijelac, jer Theresa im je to tajila, bojeći se njihovih predrasuda.

Također, Theresa i Simon planiraju obznaniti svoje zaruke, o čemu roditelji ništa ne znaju. Percy je vrlo kritičan prema Simonu, dok ga Marilyn puno bolje prihvaća.

Dokumentarni film

Gospodari vode – 21:07h HRT1

Ako gledamo na Zemlju kao na golemi prirodni rezervoar, manje od 1% njezinih zaliha čini tekuća slatka voda, koja se može izravno rabiti u poljoprivredi, industriji i koju čovjek može piti. Ovaj mali postotak postao je novi eldorado za ulagače 21. stoljeća.

Sve najveće zvijezde Wall Streeta okrenule su se tvrtkama koje djeluju na području vode. Mapiraju rezervate na svim kontinentima kako bi analizirali omjer između troškova i dobiti i pokušavaju steći vlasništvo nad ledenjacima, jezerima ili podzemnim vodama.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.