Vikend uz TV: Evo što vas čeka ovog vikenda

Pred nama je još jedan vikend, a mnogi od vas zasigurno vole odmoriti uz dobar film koji će vam ujedno i uljepšati vikend.

Kako se ne bi zamarali traženjem dobrog filma, dokumentarca ili čak serije, portal Jabuka.tv će vam pokušati olakšati posao, radeći to umjesto vas.

Petak

Film

Let – 22:30h NOVA TV

Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Whipa Whitakera je pokrenuta istraga jer se sumnja da je noć prije leta konzumirao alkohol. Whitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu.

Oblik vode – 21:11h HRT1

Sally Hawkins tumači lik žene zaposlene u vladinom laboratoriju maksimalne sigurnosti, koja žudi s nekim stvoriti odnos. No, to se sve promijeni kada otkrije da se u laboratoriju čuva neobično biće, koje ima nevjerojatne ljudske karakteristike. Njih dvoje stvore neobičnu povezanost, unatoč protivljenju nemilosrdnih čuvara.

Dvostruka igra – 23:52h HRT1

Ubijen je američki senator i svi dokazi upućuju na sovjetskog ubojicu kodnog imena Kasije za koga se dugo smatralo da je mrtav.

Sport

SP: Hrvatska – Brazil – 16:00h HRT2

Nakon pobjede nad Japanom, može li Hrvatska napraviti novi iskorak na velikoj sceni?

Pogledajte koje su ocjene dobili igrači Hrvatske

Subota

Film

(500) dana ljubavi – 20:15h HRT1

Tom, mladić, usprkos ciničnom modernom svijetu koji ga okružuje, vjeruje u kozmički predodređenu, sudbonosnu, fatalnu ljubav. Summer, djevojka, ne vjeruje. Nimalo.

Ali to neće spriječiti Toma da ju krene osvajati, iznova i iznova, poput modernog Don Quixota. No, odjednom, Tom više nije zaljubljen samo u krasnu, duhovitu i inteligentnu ženu, već i u ideju koju Summer predstavlja – ideju ljubavi koja oduzima dah i zaustavlja svijet.

Vozač – 20:15h NOVA TV

Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala.

Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Glup i gluplji – 20:15h RTL

Lloyd Christmas (J. Carrey) zaposlen je kao vozač, a njegov prijatelj Harry Dunne (J. Daniels) vodi putujući pseći frizerski salon. Ni jednom posao ne ide najbolje, te je njihov zajednički stan toliko ruševan da ga čak ni kriminalci ne žele opljačkati.

Lloyd jednom prilikom vozi na aerodrom lijepu ali tužnu mladu ženu (L. Holly), u koju se istoga trena zaljubi. Prije odlaska primjećuje da je zaboravila kovčeg, te ga uzima i pokušava je stići prije polijetanja zrakoplova, ali ne uspije.

Nedjelja

Film

Krijumčari – 22:00h RTL

Ovo je priča o čovjeku koji pokušava ostati izvan kriminalnog svijeta za koji je radio i posvetiti se obitelji za koju će učiniti sve kako bi ih zaštitio.

Anđeli i demoni – 23:05h NOVA TV

Ovaj je put harvardski simbolist Robert Langdon pozvan u švicarsku istraživačku agenciju kako bi analizirao misteriozan simbol urezan u grudi ubijenog fizičara.

Nepomirljivi – 20:15h RTL2

Paul Moony ostarjeli je revolveraš koji nakon ženine smrti živi usamljen na maloj farmi sa svoje dvoje djece – kćeri i sinom. Život je težak: stoka umire od bolesti, žetva je podbacila zbog suše, on više nije mlad, a i nevješt je u farmerskim poslovima.

Jednog dana u njegov život ulazi Scofield Kid, žutokljunac koji dolazi po njega nudeći mu unosan posao: treba srediti nekoliko kauboja koji su prostitutku “izrezbarili” nožem po licu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.