Vikend uz TV: Dočekajte Novu godinu uz ove odlične filmove

Pripremili smo vam posljednji tjedni pregled ”Vikend uz TV” u 2021. godini s naglaskom na doček Nove godine.

Za sve one koji će 2022. godinu dočekati u kući na kauču, potrudili smo se potražiti koje dobre filmove možete pogledati.

Koje filmove možete pogledati na Staru godinu, ali i uz koje ćete odmarati od novogodišnjeg provoda tijekom subote i nedjelje, pogledajte u nastavku:

Petak

Film

Pakleni šund – 23:16h HRT3

Pumpkin i Honey Bunny dvoje su lopova koji, jedući u gostionici, odluče kako je najbolja stvar koju mogu napraviti ta da je opljačkaju.

Vincent Vega (John Travolta) i Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) plaćeni su ubojice koji rade za Marcellusa Wallacea, zadatku da svome šefu vrate ukradenu posebnu i vrlo tajanstvenu aktovku.

Nedodirljivi – 23:00h HRT2

Nakon nesreće na paraglidingu bogati aristokrat Philippe unajmi mladića imenom Driss kao njegovatelja. Budući da je Driss iz radničke obitelji i nedavno pušten iz zatvora, on je, ukratko, najmanje odgovarajući kandidat za taj posao.

Njih dvojica spojit će Vivaldija i Earth, Wind and Fire, elegantnu dikciju i ulični jive, odijela i trenirke…

Dobar, Loš, Zao – 20:05h HRT2

Pustopoljina usred Divljeg zapada. Joe (C. Eastwood) uhvati meksičkog bandita bjegunca Tuca (E. Wallach) i predaje ga mjesnim vlastima.

No, to je samo varka, jer Joe spasi Tuca neposredno prije izvršenja smrtne kazne vješanjem. Dvojica odmetnika podijele nagradu, te odluče sve to ponoviti.

Nakon sljedeće uspješne prevare Joe napusti Tuca i ostavi ga u preriji. Tuco se zaklinje na osvetu, pa prvom prilikom uhvati Joea i protjera ga u pustinju.

Svemogući Bruce – 23:45h RTL

Majstor komedije Jim Carey doveo je svoj nevjerojatan humor do vrhunca u urnebesnoj komediji koja dokazuje da i nebo ima smisao za humor.

Unatoč popularnosti i djevojci koja ga voli, reporter lokalne televizije Bruce Nolan misli da svijet nije pravedan prema njemu. Konačno, kad stvari prevrše svaku mjeru, Bruce ljutito prozove Boga za to što mu je uništio život i što loše upravlja svemirom.

Subota

Film

Joker – 22:20h NOVA TV

Uvijek sam u gomili, Arthur Fleck je čovjek koji traži bliskost. No, dok korača utabanim ulicama Gothama i vozi se javnim prijevozom neprijateljskog grada prepunog podjela i nezadovoljstva, Arthur nosi dvije maske.

Jednu nanosi za svoj posao klauna, a drugu nikada ne može skinuti. To je maska koju projicira u uzaludnom pokušaju da se osjeća kao dio svijeta oko sebe, a ne kao neshvaćen čovjek kojeg život stalno poražava.

Nemoguća misija: Raspad sistema – 20:10h HRT1

U novom nastavku Nemoguće misije, Ethan Hunt i njegov tim MMF-a zajedno sa saveznicima, nađu se u utrci s vremenom kada misija krene po zlu.

Još jedna runda – 23:05h HRT1

Film je krajem 2020. godine pokorio dodjelu nagrada Europske filmske akademije gdje je proglašen apsolutnim pobjednikom osvojivši čak četiri priznanja i to u kategorijama najboljeg europskog filma godine, najbolje režije, scenarija te glavnog glumca.

Nedjelja

Film

Nemilosrdni gadovi – 21:40h RTL

Poručnik Aldo Raine (Pitt) predvodi skupinu pomno odabranih vojnika, ujedno američkih židova, kojima je povjeren jednostavan zadatak: pronalaženje i ubijanje nacista.

Četiri vjenčanja i sprovod – 20:05h HRT2

Charles (Hugh Grant) je engleski neženja i bonvivan koji mnoštvo vremena provodi odlazeći na vjenčanja svojih bivših i sadašnjih prijatelja, koji su se počeli ženiti u velikom broju. Iako ga to ne brine previše, Charles se s vremena na vrijeme upita hoće li se on sam ikada oženiti.

Gospodin i gospođa Smith – 22:05h NOVA TV

Supružnici John (B. Pitt) i Jane Smith (A. Jolie) upoznali su se prije nekoliko godina u Bogoti, zaljubili na prvi pogled i otpočeli naoko sretan brak.

Kako John radi u uspješnoj građevinskoj tvrtki, a Jane na Wall Streetu, oboje uživaju u svojoj luksuzno namještenoj kući povremeno posjećujući prve susjede Suzy (R. Huntley) i Martina (C. Weitz).

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.