Vijećnici MZ Mokro stavili se na raspolaganje starima i nemoćnima – Jabuka.tv

Vijećnici MZ Mokro stavili se na raspolaganje starima i nemoćnima

Vijećnici Mjesne zajednice Mokro u Širokom Brijegu stavit će se na raspolaganje svim mještanima povodom trenutnog izvanrednog stanja.

Priopćenje koje je stiglo na redakciju portala Jabuka.tv preosimo u cijelosti.

Obavještavamo Vas kako je Vijeće Mjesne zajednice Mokro, u povodu pandemije koronavirusa (COVID-19) i donošenja mjera opreza i upozorenja od strane nadležnih institucija i ustanova, na hitnoj telefonskoj sjednici donijelo odluku o stavljanju na raspolaganje vijećnika za pomoć i nabavku osnovnih životnih namirnica i hrane starijima i nemoćnima te osobama iz rizične skupine (maligna oboljenja, kronični bolesnici…) u Mjesnoj zajednici Mokro.

Ističući važnost pridržavanja svih mjera opreza i upozorenja zbog dobrobiti cijele društevene zajednice, sve stanovnike Mjesne zajednice Mokro pozivamo na maksimalnu odgovornost u ovom kriznom vremenu, navodi se u priopćenju MZ Mokro, koje potpisuje predsjednik Ivan Kraljević.

Crveni križ Široki Brijeg na raspolaganju starijim građanima

(www.jabuka.tv)


10 komentara

  • pa ko je tu lud ko normalan…..pa pola ih se u MZ i nepozdravljaju, susjed sa susjedom ne priča,, il je ovo samo za javnost propaganda. vidilo je se na izborima za mjesnu zajednicu kakvo su vam medjuljudski odnosi,,,,,,uzalud vam trud vjećnici !

  • Pobijedili su 2/3 većinom, tako dakle da imaju i isto toliko osoba da im i pomognu! A naravno i ostali ako trebaju pomoć dobit će! Nemoj i u ovim teškim trenucima gluposti govorit, nije potrebno

  • Hahahahah…ako ste toliko poletni i radisni pa sto ce vam mediski ispadi…al kad stranka naredi valja poslusati…zivio drug GAGO i biti kezkicmenjak!!!

  • Ove fore puse maloumnici i oni koji su glasali za nekog da im bude vodja mjesne zajednice koji opce ne zive u toj zajednici. Ove klosare na odgovornost prozvat ponovit izbore i izabrat cestita i postena covika. Ne izabirat kao sto je prosli bio za casu loze samo suti i kima glavom. Ali ne ni kao ove sadasnje, treba covika iz naroda a ne ove cmaromaratonce. Sta je falilo Tiji Matijevica najvise bi ucinijo za sve nas a ovaj klosar moze caci i onom glumcu stricu maglu prodavat.

  • To su govna a ne vjećnici. Sve se zna a u Mokrom je nažalost ta vecina sto je nadglasala prave ljude iz komunističkih obitelji sa partizanskom pozadinom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.