VIDEO: Tučnjava Torcide i Armade, više od 100 privedenih

Pred naplatnim kućicama u Dugopolju na autocesti A1 u nedjelju poslijepodne došlo je do žestokog fizičkog obračuna, a vjeruje se da je riječ o sukobu pripadnika Torcide i Armade uoči skorašnje utakmice Hajduka i Rijeke, koja na Poljudu treba započeti u 17 sati.

Na dramatičnoj snimci koju nam je poslao čitatelj koji se zatekao na mjestu događaja vidi se brutalna tučnjava praćena urlicima u kojoj sudjeluje nekoliko osoba, a čitavo vrijeme na asfaltu leži jedna ozlijeđena osoba, piše Jutarnji list.

Ubrzo je na mjesto obračuna dojurilo nekoliko policijskih vozila, a policajci su otrčali prema sudionicima tučnjave ne bi li ih spriječili u daljnjem razračunavanju.

U nekoliko navrata se vidi kako je netko ozlijeđenome pokušao pomoći, ali on se nije ustajao. Zasad nije poznato na koji je način sve započelo, a više će informacija zasigurno biti poznato nakon što policija obavi očevid te ispita sudionike i svjedoke.

– U ovim trenucima ne mogu reći koliko je osoba privedeno u postaju, ali radi se o većem broju osoba koje se dovode u vezu s narušavanjem reda i mira. Policijski službenici su odmah reagirali i tako spriječili eventualne ozbiljnije posljedice. Ovo je ujedno i jedino narušavanje reda i mira koje smo zabilježili danas, a koje se povezuje s javnim okupljanjem – kazala je za Dalmatinski portal glasnogovornica splitske policijeAntonela Lolić.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

 • Naši Hajdukovi tići: Ismajli, Borja Lopez, Memolla – Savvas, – Hamza, Ohandza – Almeida – Formitschow – Said- Carbonieri-Futacs- Šehić

 • I kad gube i kad tuku uvijek vjerni svom Hajduku,eto nek u prciji iz zg igraju sve dinamova dica soudani,enrikez,fernandes,hodjic,sigali,moro,lesjak,olmo,gojak……HZV prcija do izbora!

 • Ovo je sve dio politike i financijske koristi za određene ljude a budale se mlate k’o lude. A šta’š bit će vune dok ima ovaca

 • Naši tići: Ismajli, Borja Lopez, Memolla – Savvas, – Hamza – Ohandza – Almeida – Formitschow – Said- Carbonieri-Futacs- Šehić

  • Dinamo građanski,Rijeka talijanska,Istra američka,Osijek mađarski…
   HAJDUK DITE PUKA…

   Šta vi znate o privrženosti klubu pacovi bijedni,Hajduk more ispast,pa opet će mo ga volit…

 • Građanski+Concordia+HAŠK=9. 6. 1945. po naredbi Druga JB TITA se po uzoru na Moskvu i Kijev formira N.K. Dinamo Zagreb. I da jedini trofej ste osvojili i svaka čast 1969. Kup vel. Gradova. A mrzite komunjare a Tito vam stvorio klub. Eto koliko ste licemjerni ha ha ha ha.

 • Nema odgovora velikih patriota koji govore da vole HR a NI JEDNU RIJEČ ONI NE GOVORE PROTIV TAJKUNA KOJI SU OPUSTOŠILI TVORNICE RADNA MJESTA ITD. Pa gdje ste desničari, zašto nemate ni jedan skup miting protiv Tajkuna?? Kao što ste glasni vikati protiv socijalizma.. Znači volite i podržavate lopove kriminal. A što drugo zaključiti. Lideri desnice nikada ne kritiziraju tajkune kriminalce. Zato vješto se kunu u HR. Pa dajte pomozite HR državu i zatvarajte tajkune i vratite ukradeno takozvani veliki desni patrioti.. A ne samo pričati bezvenze priče i parole.. Ajmo hvatati tajkune i zatvarati ih.. Vraćati pokradeno. Ajmo u akciju..

Komentiraj: