Video: ROOT56 – Noć koja je promijenila viziju zabave iz korijena

Točku na I ljetnog provoda, stavio je Jägermeister sa još jednom nezaboravnom zabavom. U svom poznatom stilu odličnog domaćina, brend je ujedinio sadržaje i uzvanicima priredio noć za pamćenje.

Simboličan naziv eventa ROOT56, identičan koktelu koji je ekskluzivno predstavljen u noći u kojoj se Jäger zahvalio svojim vjernim fanovima ispunio je očekivanja prisutnih.

Oko 700 rasplesanih uzvanika do ekstaze dovodili su bis nastupi Jägermeister Brass benda, ali i posebne koreografije mažoretkinja iz Širokog Brijega. Odlični DJ dvojac DJ Pill Jackson i DJ Indy nisu dopuštali trenutke predaha sve do ranih jutarnjih sati. Atraktivne i ljubazne Jägerete, prepoznatljive po svom izgledu, služile su omiljeni ledeno hladan biljni liker u epruvetama, kako bi zagrijanim uzvanicima pružile malo osvježenja.

ROOT 56, u noći sa petka na subotu bio je i doslovce koktel ljubitelja dobrog provoda, ukusne hrane i pića, te odlične glazbe začinjene plesom i i svjetlosnim efektima.

Veselo, zabavno, sjajno, odličan provod, epiteti su koji su se na društvenim mrežama proteklu sedmicu čitali uz ROOT 56, a za one koji nisu bili dio noći u kojoj je vizija zabave promijenjena iz korijena prenosimo dio atmosfere kroz ovaj video:

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: