VIDEO: Pogledajte kako Džeko ne može zapamtiti kratak tekst reklame

Edin Džeko nije se previše proslavio prilikom snimanja reklame za video igricu FIFA Street na kojem je sudjelovao sa svojim suigračima iz Manchester Citya te velikim gradskim rivalima, nogometašima Uniteda.

Naime, BiH reprezentativac nikako nije mogao zapamtiti kako ide tekst kojeg mora pročitati. Pojavljuje se u dijelu videa (3:50 – 5:23) u kojem šalje poruku pobjedniku FanCam natjecanja. Džeki je oko teksta i onoga što treba reći pomagalo osoblje Citya, prenosi gol.hr.

“Okrenut ćeš se prema kameri i reći: Hvala ti Fijaru što si sudjelovao u finalnom natjecanju’, potpisati dres i pokazati ga ispred kamere. Mislim da ti to možeš”, uputio je Džeku jedan od članova osoblja zaduženih za snimanje reklame.

Iako se radilo o samo jednoj rečenici i nije bilo ništa komplicirano, pokazalo se da to neće biti tako lako. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja, BiH napadač nikako nije uspio OD prve pogoditi ispravan tekst, a kako bi se bolje koncentrirao, zamolio je jednu od pripadnica ljepšeg spola da napusti prostoriju. Naravno, Džeko se šalio, ali je priča ispala vrlo simpatična i smiješna, a možete ju pogledati u videu od 3:50.

(www.gol.hr)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.