Viber uvodi novu funkciju

Viber je najavio predstavljanje nove opcije, Message Reactiona, koji će Communityje i samo lajkanje podići na višu razinu.

Kako korištenje instant messaginga u svijetu raste, Viber neprekidno širi paletu opcija kojima svojim korisnicima omogućuje nove zabavne načine na koje se mogu izraziti putem poruka.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana emojija, 17. srpnja, Viber je korisnike iz raznih zemalja pozvao da glasaju za svoj najdraži emoji. Imali su priliku birati između 5 različitih emojija – srce, LOL, šok, tuga ili ljutnja.

Svi spomenuti emojiji uskoro će se moći koristiti kao reakcije na poruke u svakom Viber Communityju, na iOS i Android uređajima.

Kako bi koristili reakcije, korisnici će morati dugo kliknuti na već poznatu ikonu srca kraj bilo koje poruke, nakon čega će im se prikazati ponuđeni emojiji za like, LOL, šok, tugu i ljutnju.

Širok raspon emocija korisnicima daje priliku savršeno odreagirati na razne poruke, fotografije, videa ili bilo koji oblik sadržaja iz Communityja koji prate. Komunikacija je dvosmjerna igra i ljudima je jako bitno moći vidjeti što njihovi prijatelji misle o njihovim porukama.

Koliko je bilo kojih reakcija moći će vidjeti tako da dugo kliknu na poruku i odaberu Info.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.