Viber proširio kapacitet grupnih video poziva

Viber je objavio kako proširuje kapacitet grupnih video poziva na 30 sudionika.

U doba novog normalnog i uzastopnih novih epidemioloških mjera koje su na snazi u cijeloj Europi, proširenje broja sudionika poziva na 30 sudionika je savršeno rješenje za potrebe obrazovanja, konzultacija nakon nastave, rada od kuće i veća obiteljska okupljanja.

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka i kako bi ostali relevantni i odgovorili na što više potreba naših korisnika u njihovim svakodnevnim situacijama, neprekidno poboljšavamo našu platformu. Nadamo se kako će kroz najavljeno povećanje kapaciteta naših video poziva ljudi postati još povezaniji i kako će uz Viber još uspješnije surađivati, rekao je Atanas Raykov, izvršni direktor EMENA regije, Rakuten Vibera.

Kako bi aktivirali grupni video poziv korisnici trebaju: Pritisnuti tipku ”video” na vrhu ekrana, jednostavno dodati još sudionika u poziv koji je u tijeku ili nazvati već postojeću grupu i odabrati sudionike.

Ova novost stiže nekoliko tjedana nakon što je Viber uveo novi raspored elemenata na računalima i mobitelima. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sustave te će se moći koristiti na svim platformama.

Kapacitet grupnih poziva će se dodatno širiti tijekom idućih mjeseci.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.