Vezali se lancem kako bi ojačali svoju vezu

Ako ste umorni od čestih raskida i mirenja s istom osobom, možda bi trebalo da se ugledate na metodu ukrajinskog para.

Aleksandar Kutlaj i Viktorija Pustovitova pronašli su vrlo neuobičajen način da uvijek budu nerazdvojni. Oni su, naime, za Dan zaljubljenih odlučili da svoje ruke vežu lancem na tri mjeseca i svoj život u tom razdoblju dokumentiraju na društvenim mrežama, piše Avaz.

Svakim danom se sve više navikavamo na lance, pa nam više nije toliko neugodno, izjavio je Kutlaj.

Upravo je on došao na ovu šašavu ideju kada mu je Pustovitova rekla da želi prekinuti njihovu vezu.

Nama je bilo pravilo da raskidamo bar jednom tjedno. Tijekom naše posljednje svađe Viktorija je ponovno htjela napustiti me, a ja sam joj odgovorio da ću se doslovno vezati za nju ako treba, kazao je Kutlaj.

Pustovitova je prvo bila protiv ove ideje i čak je Kutlaju spustila slušalicu kada ju je predložio, ali poslije nekog vremena je promijenila svoje mišljenje. Već oko dva mjeseca, oni nemaju svoj osobni prostor i sve rade zajedno, od odlaska u kupovinu do kuhanja.

Željela sam iskusiti nešto drugačije, a možda i da osjetim nešto drugačije. Pristala sam na ovo jer ga volim, rekla je Pustovitova.

Ovaj par je u međuvremenu stigao i na ukrajinsku televiziju, gdje su obasnili zašto su im ruke vezane lancem. Najaktivniji su, međutim, na Instagramu, gdje svakodnevno objavljuju svoje zajedničke fotografije i otkrivaju drugim parovima kako izgleda biti stvarno vezan za svog dragog 24 sata dnevno.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.