Veselin Vujović preuzeo Nexe

Proslavljeni crnogorski rukometaš i uspješni trener Veselin Vujović preuzet će klupu rukometnog kluba Nexe, objavila je u ponedjeljak uprava našičkog kluba.

Da, donijeli smo odluku i Veselin Vujović preuzima klupu RK Nexe. Iako se u medijima ovih dana špekuliralo s brojnim imenima, sada i službeno mogu povrditi da će ekipu od srijede preuzeti Veselin Vujović s kojim smo brzo postigli dogovor na obostrano zadovoljstvo. Naše su ambicije velike i smatramo da je u ovom trenutku Vujović najbolje rješenje za naš klub. Osim toga, odlučili smo još malo pojačati stručni stožer pa u naš klub dolazi i Krešo Ivanković, dosadašnji trener RK Dubrava i izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske, koji će biti Vujovićev pomoćnik, izjavio je Josip Ergović, predsjednik našičkog kluba.

Veselin Vujović je olimpijski i svjetski prvak s reprezentacijom Jugoslavije te trostruki osvajač Lige prvaka s Metaloplastikom i Barcelonom.

Službeno predstavljanje bit će na konferenciji za medije koja će biti održana u srijedu, 28. veljače, u 11:00 sati u sportskoj dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama. Prvu utakmicu na klupi Nexea Vujović će odraditi u subotu u 3. kolu domaće Lige za prvaka na gostovanju u Poreču, nakon čega slijedi put u Švedsku i utakmica protiv IK Sävehof.

(www.jabuka.tv | Foto: RK Nexe)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.