Veselin Vujović: Neću u srpsko blato, to se ne može isprati

Veselin Vujović rukometno prvenstvo u Hrvatskoj obilježio je s nekoliko ispada prema sucima za koje je tvrdio da uvijek sude protiv Slovenije.

Njegova reprezentacija je na kraju završila na osmom mjestu. Za srpske medije prokomentirao je rezultate Srbije, reprezentacije koju je vodio od 2000. do 2006., a koja je na Euru s jednom pobjedom u šest utakmica zauzela 12. mjesto.

Godinama pokušavamo pronaći probleme srpskoga rukometa. To nije jedan, ima ih puno. Veliki problem je ego, koji svi mi imamo, pa ne uspijevamo postati složna grupa koja bi mogla mijenjati nešto, rekao je za Radio Beograd Vujović pa dodaje:

Jamčim da se ništa neće promijeniti, nitko se neće pomaknuti. Ostat će blato kakvo je sada, ostat će ljudi kakvi su tamo.

Nije Vujović tu stao…

Postati izbornik Srbije je više kazna nego čast i privilegija. Došao bih u nešto toliko umazano blatom da se ne može isprati. Nemamo cilj, nemamo strategiju, nemamo povjerenja. U rukometu nemamo nikoga za koga se možemo vezati i reći to je osoba koja će nas povući, koja će napraviti boljitak. Došli smo u situaciju iz koje ne vidim izlaz.

Kako kaže, Vujović se ne misli vratiti u na klupu Srbije, prenosi Vecernji.hr.

Smijenjen sam zato što su me optužili da sam želio prodati utakmicu Hrvatskoj. Potrošen sam za ovo područje, moj povratak ne bi nikome donio ništa dobro. Meni je užasno teško, krivo i boli me, ali je tako.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.